Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2025

Με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα  η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει Φινλανδίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Ελεύθερη είσοδος για το φίλαθλο κοινό και εισιτήρια θα δίνονται στην είσοδο του Σταδίου μετά από επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τον Alpha Κύπρου.

Η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο όμιλο μαζί με την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, το Κόσοβο και το Σαν Μαρίνο.

Μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Ισπανία – Κύπρος 3-0

Φινλανδία – Σαν Μαρίνο 7-0

Ρουμανία – Κόσοβο 0-0

Πρόγραμμα Τρίτης

Κύπρος – Φινλανδία

Κόσοβο – Ισπανία

Σαν Μαρίνο – Ρουμανία

Η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με τους Φινλανδούς άρχισε την Κυριακή και στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Κωνσταντίνου Μακρίδη βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Παναγιώτης Κυριάκου, Σάββας Χριστοδούλου, Ανδρέας Αθανασίου, Κωνσταντίνος Παττίχης, Ευαγόρας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Γιαννακού, Στυλιανός Βρόντης, Κωνσταντίνος Στυλιανού, Νέαρχος Ζήνωνος, Μιχαήλ Θεοδοσίου, Γιώργος Βίκτωρος, Φρίξος Μηχαηλίδης, Κωνσταντίνος Ευριπίδου, Κωνσταντίνος Παντελή, Σταύρος Γεωργίου, Άγγελος Νεοφύτου, Παναγιώτης Ανδρέου, Γκαπριέλ Τζορτζ Ορτέλλι, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Ντέιβιντ Τζιαμά, Θέμης Θεμιστοκλέους.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent