Μείναμε με εννέα ποδοσφαιριστές στο Κάρντιφ

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2025

Η Εθνική μας άντεξε για 70 λεπτά στο Κάρντιφ. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ντιν Σόντερς άνοιξε το σκορ για τους Ουαλούς και στο 82ο λεπτό ο Ιάν Ρας διαμόρφωσε το 2-0.

Η πίεση είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα, αφού στο 50ο λεπτό μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κώστα Καϊάφα. Στο 82ο λεπτό ήρθε και η αποβολή του Ευαγόρα Χριστοφή και η αντίδραση μετά το 2-0 ήταν αδύνατο να έρθει και χάσαμε φυσιολογικά από την Ουαλία.

Ο αγώνας έγινε στις 13 Οκτωβρίου 1993 και αφορούσε την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1994.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Άντρος Πετρίδης (ΑΠΟΕΛ), Κώστας Κώστα (ΑΠΟΕΛ), Πάμπος Πίττας (Απόλλων), Κώστας Κωνσταντίνου (Ομόνοια), Ευαγόρας Χριστοφή (Ομόνοια), Γιαννάκης Γιαγκουδάκης (Απόλλων), Δημήτρης Ιωάννου (Απόλλων), Νεόφυτος Λάρκου (Πεζοπορικός), Άντρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Νικόδημος Παπαβασιλείου (Νιούκαστλ), Μάριος Χαραλάμπους (Απόλλων).

Στο 71ο λεπτό ο Κόκος Παναγή (Ανόρθωση) αντικατέστησε τον Γιαγκουδάκη και στο 77ο λεπτό ο Πανίκος Ξιούρουππας (Ομόνοια) τον Πίττα.

Στην αποστολή ήταν και οι Μάριος Ονησιφόρου (ΑΕΛ), Γιάννος Καλοθέου (Ομόνοια) και Λούκας Χατζηλούκας (ΑΠΟΕΛ).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο άγγλος Φίλιπ Ντον με συνεργάτες τους συμπατριώτες του Γράχαμ Πάρπερ και Πολ Ρέτσερ. Παρατηρητής ήταν ο Φινλανδός Ποροϊλα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent