Μακρίδης, Γαρπόζης και Μαραγκός συμμετείχαν στην αποστολή για το φιλικό της Πάτρας.
Με εκτός έδρας φιλικό στην Πάτρα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας.
Στις 19.05.2008 στο Παμπελοποννησιακό ηττήθηκε από την Ελλάδα με 2-0 από τέρματα που πέτυχαν οι Σωτήρης Νίνης (5’) και Κώστας Κατσουράνης (59’ πέναλτι).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκωτσέζος Μαρκ Ντάγκλας.
Πριν τη σέντρα του φιλικού, ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας βράβευσε τον Οτο Ρεχάγκελ για την κατάκτηση του Euro.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Στέλιος Οκκαρίδης, Μάριος Ηλία, Σκεύος Χρίστου, Μάριος Νικολάου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Χρύσης Μιχαήλ, Αλέξης Γαρπόζης, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιασουμής Γιασεμάκης.
Αλλαγές: Στο 46ο λεπτό ο Σοφρώνης Αυγουστή αντικατέστησε τον Γιωργαλλίδη, ο Κούλλης Παύλου τον Χαραλαμπίδη, στο 62ο λεπτό ο Λάμπρος Λάμπρου τον Οκκαρίδη, ο Γιώργος Παναγή τον Κωνσταντίνου, στο 72ο λεπτό ο Δημήτρης Χριστοφή τον Μακρίδη και στο 81ο λεπτό ο Δημήτρης Δασκαλάκης τον Γιασεμάκη.






