Σε φιλικό που έγινε το 2008 στο Ισραήλ, η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε από την αντίστοιχη της γειτονικής χώρας με 2-1.
Ο αγώνας έγινε στις 4 Μαρτίου στο Ramat Gan και η Εθνική μας προηγήθηκε με 1-0 στο 7ο λεπτό με τον Ηλία Βαττή. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στη νίκη από τέρματα που πέτυχαν στο 57ο λεπτό και στο 78ο λεπτό.
Ο προπονητής της Εθνικής μας Άντρος Κουλουμπρής χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Νικόλας Ασπρογένους (Παρτιζάν Βελιγραδίου), Αλέξανδρος Δημητρίου (ΑΕΠ), Γιώργος Παναγή (Ανόρθωση), Ηλίας Βαττής (Ομόνοια Λευκωσίας), Δημήτρης Κυριάκου (Διγενής Μόρφου), Δημήτρης Χριστοφή (ΕΝ Παραλιμνίου), Γιώργος Σιέλης (ΑΟ Χαιδαρίου), Αδάμος Ευσταθίου (ΕΝ Παραλιμνίου), Μιχάλης Δημητρίου (Απόλλων), Ανδρέας Αβραάμ (Απόλλων), Μιχάλης Μιχαήλ (ΑΕΚ).
Αλλαγές: Στο 46ο λεπτό ο Ορθόδοξος Ιωάννου (Νέα Σαλαμίνα) αντικατέστησε τον Μιχαήλ, ο Μενέλαος Αριστείδου (Άρης) τον Αβραάμ, ο Χρίστος Ευθυμίου (ΑΠΟΠ / Κινύρας Πέγειας) τον Μ.Δημητρίου, στο 63ο λεπτό ο Θεόδωρος Κατσιάρης (Ονήσιλλος Σωτήρας) τον Βαττή, ο Σάββας Πικραμένος (ΑΠΟΠ / Κινύρας Πέγειας) τον Ευσταθίου, στο 85ο λεπτό ο Απόστολος Μιχαήλ (ΜΕΑΠ) τον Χριστοφή και ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου (Χαλκάνορας) τον Κίσσα.
Φωτογραφία: Ο Τάσος Κίσσας ήταν αρχηγός της ομάδας μας στο φιλικό με το Ισραήλ.






