Παρουσίαση της εφαρμογής κοινού πλαισίου λειτουργίας για τις Εθνικές μας ομάδες

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026

Μέσα στο πλαίσιο της έναρξης της στρατηγικής συνεργασίας της ΚΟΠ με την εταιρεία Science of Sports, έγινε σήμερα λεπτομερής ενημέρωση από τον Τεχνικό Διευθυντή Μικρών Εθνικών Ομάδων Κώστα Τσάνα για τους προπονητές των Εθνικών μας ομάδων με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της πλατφόρμας, ο τρόπος λειτουργίας της και η άμεση εφαρμογή του κοινού πλαισίου για τις Εθνικές μας ομάδες.

Η ΚΟΠ μέσα από το νέο πλάνο ανάπτυξης των Εθνικών Ομάδων με σύγχρονες πρακτικές, τεχνογνωσία και υποδομές, στοχεύει στην δημιουργία ενός ενιαίου, σύγχρονου και αποτελεσματικού πλαισίου για όλες τις Εθνικές μας.

Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά, η χρήση προηγμένων εργαλείων ανάλυσης και παρακολούθησης απόδοσης επεκτείνεται, πέραν της Εθνικής Ανδρών, στην Εθνική Γυναικών καθώς και σε όλες τις μικρές Εθνικές μας Ομάδες.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent