Οι ποδοσφαιριστές του Χαλκάνορα εξασφάλισαν άνοδο.
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας ο Χαλκάνορας Ιδαλίου και ο Εθνικός Άχνας εξασφάλισαν εισιτήριο ανόδου και στην επόμενη χρονιά θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Νέων Α' Κατηγορίας.
Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, νίκησε στο ντέρμπι τον Ακρίτα Χλώρακας με 2-1 και βρίσκεται στην κορυφή με 52 βαθμούς και ακολουθεί από κοντά ο Εθνικός Άχνας, που επικράτησε με 6-0 της Αναγέννησης Δερύνειας.
Η πρώτη εξάδα της κατάταξης: Χαλκάνορας 52, Εθνικός Άχνας 50, Εθνικός Άσσιας 45, Ακρίτας Χλώρακας 42 και Δόξα Κατωκοπιάς 39, ΜΕΑΠ 35 βαθμούς.
Ο πρωτοπόρος Χαλκάνορας νίκησε με ανατροπή από τέρματα που πέτυχαν οι Κυριάκος Παπακωνσταντίνου (15') και Βασίλης Ηλιάδης (64'), ενώ για τον Ακρίτα σκόραρε στο 3ο λεπτό ο Νεόφυτος Παπαδημητρίου.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:
ΜΕΑΠ - Δόξα Κατωκοπιάς 1-0
Εθνικός Άχνας - Αναγέννηση Δερύνειας 6-0
Εθνικός Άσσιας - Σπάρτακος Κιτίου 4-1
Χαλκάνορας - Ακρίτας Χλώρακας 2-1
Οθέλλος - Ερμής Αραδίππου 1-2
Διγενής Μόρφου - ΠΑΕΕΚ 2-2
Κούρης Ερήμης - ΑΕΖ 2-0






