Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας από την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας και θα αγωνιστεί αύριο στον αγώνα κατάταξης για την 3η-4η θέση της διοργάνωσης Cytavision Cyprus Tournament 2011.">

Κύπρος-Σουηδία 0-2

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011
Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας από την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας και θα αγωνιστεί αύριο στον αγώνα κατάταξης για την 3η-4η θέση της διοργάνωσης Cytavision Cyprus Tournament 2011.
 
Το αποψινό παιχνίδι στο Στάδιο ΓΣΠ τελείωσε  με νίκη (2-0) της Σουηδίας,  που θα αγωνιστεί την Τετάρτη (9/2) στο Στάδιο ΓΣΠ στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία. 

Ο αγώνας της Εθνικής μας με τη Ρουμανία που ηττήθηκε απόψει από τους Ουκρανούς, θα διεξαχθεί στο Παραλίμνι.
 
Στο πρώτο εικοσάλεπτο και χωρίς να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, η Εθνική μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις πιο αξιόλογες επιθετικές πρωτοβουλίες.
 
Το γκολ του Hysen άλλαξε όμως τον ρυθμό του αγώνα και οι Σουηδοί μετά τα πρώτα 25 λεπτά έγιναν πιο απειλητικοί και έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων.
 
Στο 23' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη ο τερματοφύλακας της Σουηδίας πρόλαβε και έδιωξε πριν δημιουργηθεί κίνδυνος στην εστία του.
 
ΓΚΟΛ
Μετά από σέντρα του Olssonο στο 26' ο Hysen με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1) για λογαριασμό της Σουηδίας.
 
ΓΚΟΛ
Ο Μάργκους Μπεργκ μετά από έξυπνη μπαλιά του Weknblom με δυνατό σουτ μέσα από την επανορθωτική στο 45' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για τη Σουηδία.
 
Στην επανάληψη ο Ομοσπονδιακός μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στο φύλλο αγώνα.
 
Στο 76’ ο τερματοφύλακας της Σουηδίας απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Ανδρέα Αβραάμ που δέχτηκε έξυπνη πάσα από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την Εθνική μας για να μειώσει το σκορ σχετικά νωρίς.
 
Στο 85’ ο Γιάννος Οκκάς βρήκε τον Γιώργο Εφραίμ που από καλή θέση δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί της Σουηδίας. Νέα ευκαιρία χάθηκε για την Εθνική μας μετά από μελέ διαρκείας μπροστά στην εστία της Σουηδίας.
 
Κύπρος: Γιωργαλλίδης (56' Κίσσας), Πουρσαϊτίδης, Γαρπόζης, Μερκής, Κατσαβάκης (46' Γ. Παναγή), Σατσιάς (69’ Μ. Ηλία), Χρ. Μιχαήλ (46' Τζέϊσον Δημητρίου), Μακρίδης (54' Εφραίμ), Οκκάς, Χαραλαμπίδης (63’ Μυτίδης), Αλωνεύτης (60 Αβραάμ)
 
Σουηδία: Wiland, Wendy, Alheback, Olsson (66’ Gerndt), Weknblom, Elm, Martin Olsson, Hysen, Toivonen (78’ Durmaz), Berg
 
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ρουμάνος Alexandru TUDOR με βοηθούς τους συμπατριώτες του Cristian NICA και Aurel ONITA. Χρέωσε με κίτρινη κάρτα τον Δημητρίου.
 
Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Μάριος Παναγή και παρατηρητής ο Ανδρέας Γεωργίου.
 
**Πρώτη συμμετοχή του Νίκου Κατσαβάκη στην Εθνική μας.
 
**Το σημερινό ήταν το έκτο παιχνίδι της ιστορίας μας με τη Σουηδία, που κατάφερε να ενισχύσει τη θετική της παράδοση. Οι Σουηδοί μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από τον αποψινό αγώνα που τελείωσε με νίκη της Σουηδίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent