Η Ομόνοια μετά τη σημερινή νίκη της επί της ΑΕΠ με 2-1 κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλήματος Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας.">

Πρωταθλήτρια Νέων η Ομόνοια

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011
Η Ομόνοια μετά τη σημερινή (5 Μαρτίου) νίκη της επί της ΑΕΠ στο Στάδιο ΓΣΠ με 2-1 κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλήματος Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας.

Το νικηφόρο 2-1 έδωσε την ευκαιρία στην Ομόνοια να φτάσει στους 57 βαθμούς, επτά περισσότερους από την Ανόρθωση και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο.
 
Τα τέρματα της σημερινής νίκης πέτυχαν οι Δημητρίου και Μαυροφτής, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε το πρώτο κανόνι του Πρωταθλήματος, ο Πόλυς Φιλίππου.

Σε αυτή τη διαδρομή η Ομόνοια Λευκωσίας πανηγύρισε 18 νίκες, έφερε τρεις ισοπαλίες και ηττήθηκε τρεις φορές. Πέτυχε 59 τέρματα και δέχτηκε 21.

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Κατωκοπιάς με 5-2 και έπιασε στην τρίτη θέση της κατάταξης τον Απόλλωνα που γνώρισε την ήττα. Τρία τέρματα πέτυχε ο Χρυσός και από ένα οι Βασιλείου και Χριστοφίδης.

Η Ανόρθωση μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ομόνοιας, κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 4-1 από τέρματα που σημείωσαν οι Χατζηγεωργίου, Καλός, Μικέλλης και Μιχαήλ, ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Αντωνίου. 

Η ΑΕΛ επίσης εκτός έδρας νίκησε την Αλκή με 2-1  με πρωταγωνιστή τον Θεοδώρου που πέτυχε και τα δύο τέρματα, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Μιχαήλ.

 Η  ΑΕΚ με γκολ του Λένου Γεωργίου που πρόσφατα είχε συμμετοχή και στην ομάδα ανδρών, νίκησε με 1-0 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ ο Εθνικός Άχνας επικράτησε με 3-2 του  Ερμή Αραδίππου από τέρματα που πέτυχαν οι Πάρπας, Ηλία και Ανδρέου.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Πιέρο Σωτηρίου που πέτυχε τρία τέρματα, νίκησε εκτός έδρας τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας με 6-2. Τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Κυπραίος, Ξενοφώντος και Νικολάου.

**Η βαθμολογία δημοσιεύεται στην Κατηγορία Νέοι & Παίδες και κάτω από τον τίτλο Πρωτάθλημα Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας πανηγύρισε σήμερα την κατάκτηση του τίτλου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent