Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Αλβανία  ο  Ομοσπονδιακός μας προπονητής, τονίζοντας πως αποτελεί ντροπή το αποτέλεσμα και η εμφάνιση μας στα Τίρανα. ">

Απογοήτευση για το βαρύ σκορ (6-1 από την Αλβανία)

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009
Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Αλβανία  ο  Ομοσπονδιακός μας προπονητής, τονίζοντας πως αποτελεί ντροπή το αποτέλεσμα και η εμφάνιση μας στα Τίρανα.

Η Εθνική μας έχασε με 6-1 σε φιλικό αγώνα, σκοράροντας το  μοναδικό της τέρμα με τον Χαραλαμπίδη στο 37'. 

Για τους Αλβανούς σκόραραν ο Skela με δύο πέναλτι στο 26' και στο 44', ο Bogdani στο 65', ο Agolli στο 71', ο Dallku στο 75' και ο Χρύσης Μιχαήλ με αυτογκόλ στο 68'.

Κύπρος (Α. Αναστασιάδης): Αυγουστή, Σατσιάς (46' Χρ. Μιχαήλ), Η. Χαραλάμπους, Π. Χρίστου, Χαραλαμπίδης, Μ. Ηλία, Μ. Νικολάου (59' Μαραγκός), Οκκάς, Μ. Κωνσταντίνου (46' Δ. Χριστοφή), Αλωνεύτης (56' Ν. Αλεξάνδρου), Αβραάμ (46' Γαρπόζης), 
 
«Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για την ομάδα μας. Παίξαμε καλά μόνο στα πρώτα 20 λεπτά, στη συνέχεια η Αλβανία ήταν καλύτερη και την συγχαίρω για την παρουσία και τη νίκη της. Κάναμε πολλά λάθη, είναι ντροπή  να δεχόμαστε τέτοιες ήττες. Τα παιδιά προέρχονται από την προετοιμασία τους, έχουμε πολλά να κάνουμε μέχρι τα επίσημα μας παιχνίδια. Σήμερα είχαμε μόνο ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο», τόνισε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης.
 
Ο Ομοσπονδιακός μας ρωτήθηκε από Αλβανούς δημοσιογράφους και για τον Κλότια Ντούρο και ανέφερε πως «δεν περιμέναμε σήμερα για να μάθουμε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι».
 
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας μεταξύ άλλων μας δήλωσε μετά το νικηφόρο 6-1:
 
«Παρακολούθησα σε DVD την Κύπρο και γνωρίζαμε πόσο καλή ομάδα είναι και δεν έπαψε να είναι καλή ομάδα επειδή έχασε σήμερα από μια πολύ καλή Αλβανία. Μας βοήθησε το καλό ξεκίνημα και η εξέλιξη του σκορ, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent