Πραγματοποιήθηκε σήμερα  η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα LTV Super Cup.">

Διάσκεψη για τον αγώνα LTV Super Cup

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011
Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή (7/8) με τον αγώνα για το LTV Super Cup, το οποίο φέτος διεκδικούν η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας.
 
Ο φετινός αγώνας όπως ήδη ανακοινώθηκε από την ΚΟΠ, θα είναι αφιερωμένος στον πρώην Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους καθώς και στα 13 θύματα της τραγωδίας στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».
 
«Ο αγώνας διεξάγεται σε δύσκολες εποχές για τον τόπο μας και το ποδόσφαιρο μας. Οφείλουμε όλοι να αποδώσουμε το μέγιστο σεβασμό σε αυτούς των οποίων τη μνήμη τιμούμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε σε Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε σήμερα ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Ανδρέας Σάντης και συνέχισε:
 
«Το ποδόσφαιρο ενώνει, δεν διχάζει. Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε επίπεδο και όχι να πάμε στο γήπεδο για να εκτονωθούμε. Όσα μέτρα και αν ληφθούν, αν δεν υπάρξει καλή θέληση και συνεργασία από τους οπαδούς των δύο ομάδων, δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα».
 
«Στον αγώνα του Super Cup αγωνίζονται φέτος οι δύο δημοφιλέστερες ομάδες. Πρέπει να δείξουμε το επίπεδο μας ως λαός και να μείνουμε μακριά από έκτροπα» ήταν η ευχή του διευθύνοντα Συμβούλου της LTV κ. Άκη Αβρααμίδη
 
Στην Συνέντευξη Τύπου, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια εκπροσωπήθηκαν με τους Προέδρους, τους προπονητές και τους αρχηγούς τους και το κοινό μήνυμα όλων, ήταν πως στον κυριακάτικο αγώνα πρέπει να κυριαρχήσει η αθλητοπρέπεια, προκειμένου να υπάρξει η πρέπουσα απόδοση τιμής σε αυτούς στους οποίους είναι αφιερωμένο το Super Cup.
 
«Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τιμούμε ανθρώπους που θυσιάστηκαν για εμάς και αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους. Θα ήταν καταστροφικό η νέα χρονιά να μην ξεκινήσει σωστά», είπε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου.
 
«Την Κυριακή αγωνίζονται δύο μεγάλες ομάδες οι οποίες τρέφουν αλληλοσεβασμό μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος οφείλει να συμπεριφερθεί σωστά. Το ποδόσφαιρο δέχεται πολλά ραπίσματα από τη βία και το Super Cup μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή» ήταν η τοποθέτηση του Προέδρου της Ομόνοιας κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Οι προπονητές
Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Νεόφυτος Λάρκου τόνισαν πως τους ενδιαφέρει η ομάδα τους να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Οι δηλώσεις τους:
 
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Κάθε παιγνίδι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αγωνίζονται δύο ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει ένα πολύ καλό παιγνίδι. Ελπίζω και εμείς και η Ομόνοια να προκριθούμε στην Ευρώπη για να έχουμε καλή διάθεση την Κυριακή».
 
Νεόφυτος Λάρκου: «Παρά το γεγονός ότι τα παιγνίδι γίνεται σε δύσκολη περίοδο από αγωνιστικής πλευράς, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εύχομαι να γίνει καλό παιγνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».
 
Οι αρχηγοί
Οι αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας Μαρίνος Σατσιάς και Κωνσταντίνος Μακρίδης εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη τύπου.
 
«Κουράγιο στους συγγενείς αυτών στους οποίους έχει αφιερωθεί το Super Cup. Εύχομαι να γίνει καλό παιγνίδι χωρίς παρατράγουδα» είπε ο Μαρίνος Σατσιάς.
 
«Συγχαρητήρια στην ΚΟΠ και στη LTV που αφιερώνουν το παιγνίδι στα θύματα της ναυτικής τραγωδίας. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και το τρόπαιο μας ενδιαφέρει», ανάφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.
 
*Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Αυγούστου και θα αρχίσει στις 20:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την LTV. Σε περίπτωση ισοπαλίας, δεν θα υπάρξει παράταση αλλά το παιγνίδι θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. 

*Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα, δεν θα επιτραπεί η ανάρτηση πανώ.

*Γενικός συντονιστής του αγώνα θα είναι ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς και Γυμνασίαρχος αγώνα ο κ. Σταύρος Σταύρου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent