Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος αρχίζει την Κυριακή 7 Αυγούστου με τον αγώνα για το LTV Super Cup. Αφιερωμένος στον πρώην Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους και στα 13 θύματα της τραγωδίας στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».">

Αυλαία με LTV Super Cup

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011
Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος αρχίζει την Κυριακή 7 Αυγούστου με τον αγώνα για το LTV Super Cup.
 
Η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς στον αγώνα που θα διεξαχθεί (20:00) στο Στάδιο ΓΣΠ και όπως ανακοινώθηκε με απόφαση της ΚΟΠ,  θα είναι αφιερωμένος στον πρώην Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους καθώς και στα 13 θύματα της τραγωδίας στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».
 
Λίγες μέρες μετά τις επαναληπτικές αναμετρήσεις τους στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ και την επιτυχία της πρόκρισης τους, οι δύο ομάδες στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς επιδιώκουν το καλύτερο με σύνθημα την αθλητοπρέπεια.
 
Τα μηνύματα από όλους τους εμπλεκόμενους στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου ήταν ξεκάθαρα και οφείλουν όλοι να αποδώσουν τον μέγιστο σεβασμό σε αυτούς των οποίων τιμούμε την μνήμη.
 
 «Το ποδόσφαιρο ενώνει, δεν διχάζει. Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε επίπεδο και όχι να πάμε στο γήπεδο για να εκτονωθούμε. Όσα μέτρα και αν ληφθούν, αν δεν υπάρξει καλή θέληση και συνεργασία από τους οπαδούς των δύο ομάδων, δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Συνέντευξη Τύπου  ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Ανδρέας Σάντης.
 
Ο αγώνας όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί  την Κυριακή 7 Αυγούστου και θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την LTV.
 
Σε περίπτωση ισοπαλίας, δεν θα υπάρξει παράταση αλλά το παιγνίδι θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Η απονομή θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και δεν θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από την πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent