Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίας προχώρησε στον καταρτισμό του Εφετείου ΚΟΠ, όρισε τον επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα, τους Πειθαρχικούς Εισαγγελείς και συμπλήρωσε την Δικαστική Επιτροπή. Με 15 ομάδες το φετινό Πρωτάθλημα  Cyta Δ' Κατηγορίας.">

Ορίστηκε το Εφετείο και οι Πειθαρχικοί Εισαγγελείς

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίας προχώρησε στον καταρτισμό του Εφετείου ΚΟΠ, όρισε τον επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα, τους Πειθαρχικούς Εισαγγελείς και συμπλήρωσε την Δικαστική Επιτροπή.
 
Δικαστική Επιτροπή
Νέα μέλη στη Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα ορίστηκαν οι κ.κ. Ευγένιος Χατζηευτυχίου και Παύλος Παυλίδης.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα προχώρησε στην εκλογή του κ. Κώστα Δημητριάδη στην Προεδρία της Δικαστικής Επιτροπής.
 
Συνεχίζουν επίσης την θητεία τους οι Ηρακλής Παπανδρέου, Αριστοτέλης Μισός, Κωνσταντίνος Ταμπούρλας και Παναγιώτης Κυπριανού.
 
Εφετείο ΚΟΠ
Ομόφωνα ορίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ οι Χάρης Κυριακίδης (Πρόεδρος), Κώστας Ευσταθίου, Ντίνος Μιχαηλίδης, Γιώργος Παπαντωνίου και Νεόφυτος Πιριλίδης.
 
Πειθαρχικοί Εισαγγελείς
Μετά από ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. όρισε επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα τον κ. Αριστοτέλη Βρυωνίδη.
 
Πειθαρχικοί Εισαγγελείς ορίστηκαν οι Λοϊζος Παπαχαραλάμπους, Ανδρέας Πέτσας, Χρίστος Νεοφύτου, Λούης Χατζηδημητρίου και  Χάρης Δημητρίου.
 
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή εκχώρησαν την εξουσία που έχουν για παραπομπές στη Δικαστική Επιτροπή στον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά.
 
Με 15 ομάδες το Πρωτάθλημα Cyta Δ’ Κατηγορίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε και ενέκρινε την ομόφωνη εισήγηση των Σωματείων Δ’ Κατηγορίας και του Λειβαδιακού / Σαλαμίνας Λειβαδιών για να μην λάβει φέτος μέρος στο Πρωτάθλημα Cyta Δ’ Κατηγορίας η ομάδα του Λειβαδιακού / Σαλαμίνας.
 
Ενέκρινε επίσης την εισήγηση για να λάβει μέρος ο Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών στο Πρωτάθλημα Cyta Δ’ Κατηγορίας 2012/2013, χωρίς να περάσει από τη διαδικασία Ένταξης Πρωταθλήματος ΚΟΠ.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη το Πρωτάθλημα περιόδου 2011/2012 θα συνεχιστεί με δεκαπέντε ομάδες και στο τέλος του Πρωταθλήματος θα διαβαθμιστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης.
 
Το Πρωτάθλημα Cyta Δ’ Κατηγορίας περιόδου 2012/2013 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent