Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό (9/9) παιχνίδι της Εθνικής μας με το Μαυροβούνιο στην Πογκόριτσα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.
">

Ισοπαλία (1-1) της Εθνικής μας στο Μαυροβούνιο

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009
Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό (9/9) παιχνίδι της Εθνικής μας με το Μαυροβούνιο στην Πογκόριτσα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.
 
Αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν και νικηφόρο για την Εθνική μας, που στο δεύτερο ημίχρονο είχε εξαιρετική  παρουσία και δημιούργησε τις ευκαιρίες της.
 
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, στα πρώτα δέκα λεπτά κέρδισαν δύο κόρνερ (6’, 8’)  χωρίς όμως  να απειλήσουν  την εστία του Σωφρόνη Αυγουστή, που στο 20’ απέκρουσε με διπλή προσπάθεια απευθείας κτύπημα φάουλ  του Βούσινιτς.
 
Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο η Εθνική μας σταδιακά ισοζύγισε το παιχνίδι όμως έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Πολέκσιτς.
 
Στο 35’ σε γρήγορη αντεπίθεση του Μαυροβουνίου, χρειάστηκε να επέμβει εκ νέου ο Αυγουστή που απέκρουσε το κοντινό σουτ του Γιόβετιτς.
 
Η πιο μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 44’ όταν ο σωστά τοποθετημένος Αυγουστή σταμάτησε την κοντινή κεφαλιά του Μπόσκοβιτς.
 
Η επανάληψη
Η Εθνική μας στο β’ μέρος ξεκίνησε σαφώς καλύτερα και έκανε πιο έντονη την παρουσία της στον μεσοεπιθετικό τομέα, όμως τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν όταν στο 56’ ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρίστου πάνω στον Γιόβετις. Το εκτέλεσε ο Βούσινιτς και έγραψε το 1-0.
 
Ευτυχώς όμως, ξεπεράσαμε γρήγορα το σοκ. Στο 63’ λοιπόν στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε η Εθνική μας, μετά από μελέ διαρκείας, ο Γιάννος Οκκάς από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 79’ η κεφαλιά του Μιχάλη Κωνσταντίνου αποκρούστηκε σε κόρνερ πριν καταλήξει στα δίκτυα του Πολέκσιτς.
 
Στο 90’ βολίδα του Εφραίμ εξουδετέρωσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Μαυροβουνίου, διατηρώντας έτσι το 1-1.
 
ΚΥΠΡΟΣ: Αυγουστή, Σατσιάς, Χαραλάμπους, Χρίστου, Χρ. Μιχαήλ, Μακρίδης, Μ. Νικολάου (83’ Μαραγκός), Οκκάς (90’ Εφραίμ), Μ. Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρου (46’ Αλωνεύτης), Αβραάμ
 
Στον πάγκο έμειναν οι Μορφής, Οκκαρίδης, Χαραλαμπίδης, Γαρπόζης.
 
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πολέκσιτς, Παβίσεβιτς, Φάτιτς, Μπάσα, Πέγιοβιτς, Ντρίνιτς, Μπόσκοβιτς (62’ Κασκέλαν), Πέκοβιτς (70’ Νταμιάνοβιτς), Βούκσεβιτς, Βούσινιτς, Γιόβετιτς
 
*Ο Ελβετός διαιτητής, ο κ. Ζιμμέρμαν χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Πέκοβιτς, Παβίσεβιτς, Γιόβετιτς, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Οκκά.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent