LTV Super Cup 2012

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/8) στα Γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τον αγώνα του LTV Super Cup 2012 ο οποίος θα γίνει το Σάββατο, 18 Αυγούστου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ώρα 20:00 μεταξύ της Πρωταθλήτριας ΑΕΛ και της Κυπελλούχου Ομόνοιας.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά, στην παρουσία εκπροσώπων των  διαγωνιζομένων Σωματείων ΑΕΛ και Ομόνοιας, των  αρχών του Σταδίου, της αστυνομίας και της LTV.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί , ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους φιλάθλους που βρίσκονται σε αναπηρικό τροχοκάθισμα και οι οποίοι παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αριθμός φιλάθλων θα τιμηθεί από την ΚΟΠ πριν από την έναρξη του αγώνα.
Στη σύσκεψη, λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
-Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00

-Κατόπιν κλήρωσης, η Ομόνοια θα έχει στη διάθεση της το πάνω και κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, χωρητικότητας 4.147 χιλιάδων θεατών.  Η ΑΕΛ θα πάρει την Ανατολική και τη Νότια κερκίδα, συνολικής χωρητικότητας 4.017 εισιτηρίων. 

-Επιπλέον αυτών των εισιτηρίων, οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους ίσο αριθμό θέσεων στα επίσημα θεωρεία του Σταδίου καθώς και εισιτήρια για επίσημα θεωρεία που βρίσκονται  στις κερκίδες που τους αναλογούν. 

-Οι τιμές εισιτηρίων καθορίστηκαν στα 20 ευρώ τα κανονικά εισιτήρια, 12 ευρώ τα μαθηματικά και 1 ευρώ τα παιδικά. Οι τιμές των εισιτηρίων για τα θεωρεία καθορίστηκαν στα 40 ευρώ. 

-Δεν θα δοθούν εισιτήρια στις δύο ομάδες για τη Βόρεια κερκίδα.

-Δεν θα εισέρθει κανένας στις κερκίδες χωρίς εισιτήριο, ανεξαρτήτως ηλικίας. 

-Όλα τα εισιτήρια θα προπωληθούν. Δεν θα ανοίξουν ταμεία στα εκδοτήρια του Σταδίου. 

-Κατόπιν κλήρωσης, η Ομόνοια θα πάρει τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Η ΑΕΛ θα πάρει τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και θα χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας. 

-Η συνέντευξη τύπου για το LTV Super Cup θα γίνει την Παρασκευή 17 Αυγούστου. Χώρος και ώρα θα ανακοινωθούν αργότερα. 

- Η αστυνομική σύσκεψη για τον αγώνα θα γίνει τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent