Μεγάλη νίκη (4-0) της Ομόνοιας επί της Ανόρθωσης

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη νίκη της Ομόνοιας επί της  Ανόρθωσης τελείωσε ο σημερινός πρώτος αγώνας στο Στάδιο ΓΣΠ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola περιόδου 2012 / 2013.

Η Ομόνοια πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (4-0) για τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 1-0 και στην επανάληψη πέτυχαν άλλα τρία για να φτάσουν στο εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στην πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος. Δύο ποδοσφαιριστές (Φρέντι και Σκέμπρι) που μπήκαν αλλαγή στο παιχνίδι κατάφεραν να σκοράρουν.

Η Ανόρθωση δημιούργησε με τη σειρά της σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει όμως δεν τα κατάφερε και δέχτηκε την δεύτερη φετινή της ήττα σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Πρώτο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που δημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες  για να σκοράρουν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν επιθετικά και από πολύ νωρίς πλησίασαν στο γκολ. Στο 4' μετά από συνδιασμό του Λαβόρδε με τον Ρέζεκ επωφελήθηκε ο Κάλβο αλλά το κοντινό σουτ του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ομόνοιας.

Σταδιακά η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να γίνεται απειλητική στο αντίπαλο τέρμα.

Στο 21' ο Λεβίτα απέκρουσε σωτήρια το κοντινό σουτ του Οκκά και στο 25' ήταν η σειρά του Μάστρου να διώξει σωτήρια σε κόρνερ τη βολίδα του Γιώργου Εφραίμ.  Στο 26' δυνατό σουτ του Ασίς έφυγε μόλις άουτ.

Στο 36' ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Οκκά και στο αμέσως επόμενο λεπτό ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Εφραίμ.

Στο 39' μετά από σέντρα του Άλβες ο Γιώργος Εφραίμ από πολύ καλή θέση ευστοχεί και  ανοίγει το σκορ (1-0) για την Ομόνοια, που διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη
Με χαμένες ευκαιρίες ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Στο 47' απευθείας κτύπημα φάουλ του Λέαντρο έφυγε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μάστρου.

Στο 59' η Ανόρθωση πλησίασε κοντά στην ισοφάριση όταν από εξαιρετική θέση το πλασέ του Οκκά αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Αντράντε.

Στο 60' ο ταχύτατος Δημήτρης Χριστοφή έφυγε από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Ασίς που από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Ομόνοια.

Στο 65' ο Ρέζεκ τροφοδότησε τον Οκκά αλλα το σουτ του έμπειρου επιθετικού έφυγε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λεβίτα.

Στο 89' ο Χριστοφή τροφοδότησε τον Φρέντι που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Σκέμπρι, που μπήκε επίσης αλλαγή, διαμόρφωσε το 4-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεβίτα, Αντράντε, Αλαμπί, Κυριάκου (82' Ντανιέλσον), Σκαραμοτζίνο, Σοάρες, Λεάντρο, Ασίς, Εφραίμ (66' Σκέμπρι), Χριστοφή, Α. Άλβες (73' Φρέντι).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάστρου, Ζόρζε, Ίλιτς, Κόλιν, Άντιτς, Αλέξα (90' Σκοπελίτης), Σπαντάτσιο, Κάλβο (61' Ιντζχάκι), Λαβόρδε, Ρέζεκ, Οκκάς.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Χρυσοστόμου
 
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μιχάλης Σωτηρίου – Αριστείδης Χρίστου

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent