Ήττα στη Σερβία

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013
Στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι. Άλλες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα - πάνω δεξιά.
-------------------------------------------------------
 
Την ήττα  με 2-1 από τη Σερβία δέχτηκε απόψε η Κύπρος στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της UEFA.

Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες η ομάδα μας θα μπορούσε για βαθμολογικό κέρδος, όμως πληρώσαμε δύο άτυχες στιγμές σε κρίσιμα στάδια του αγώνα και παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση.

Η Εθνική μας δέχτηκε το πρώτο γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και το δεύτερο αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο FK Metalac χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των Σέρβων από την UEFA. 

Στο πρώτο μέρος οι ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δημιουργήθηκαν προς το τέλος του αγώνα.

Σε χρονικό διάστημα που θα μπορούσαμε να πάρουμε προβάδισμα δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από δικό μας λάθος και πήγαμε στα αποδυτήρια με 1-0 σε βάρος μας.

Στο 38' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Κυριάκου δυνατή κεφαλιά του Θαλασσίτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Σέρβων.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με γωνιακό σουτ του Μιλούνοβιτς και στο 44΄απείλησαν εκ νέου την εστία του Λοϊζου.

Με την έναρξη της επανάληψης η Σερβία πετυχαίνει δεύτερο γκολ με τον Μιλούνοβιτς και το έργο για τους διεθνείς μας γίνεται σαφώς πο δύσκολο όμως δεν τα έβαλαν κάτω και θα μπορούσαν για τη μεγάλη ανατροπή.

Στο 57' δυνατό σουτ του Εγγλέζου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των Σέρβων και στο 65' ο προωθημένος  Ανδρέας Κυριάκου πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την Εθνική μας μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρία Θεοδώρου.

Το γκολ άλλαξε το σκηνικό του αγώνα και η Κύπρος έγινε πολύ πιο επιθετική με στόχο την ισοφάριση.

Στο 66' αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ ο Πέτκοβιτς και η Σερβία συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 68' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να γίνει το 2-2 από τον Φροξυλιά.

Στο 78' αποβλήθηκε ο Λαϊφης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ολοκληρώσαμε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Λοϊζου, Μουλαζίμη, Λαϊφη, Α. Κυριάκου, Οικονόμου (55' Μ. Χαραλάμπους), Χριστοφίδη, Χ. Κυριάκου (46' Κρ. Ανδρέου), Φροξυλιά, Κωνσταντίνου (46' Ζ. Θεοδώρου),  Εγγλέζου, Θαλασσίτη.

Κίτρινες κάρτες: Κοβάσεβιτς, Γιόλιτς, Τζόρτζεβιτς, Μχαϊλοβιτς - Χριστοφίδης

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Sandor Ando-Szabo (διεθνής από το 2008) με βοηθούς τους Robert Kispal (διεθνής από το 2000) και Oszkar Lemon (διεθνής από το 2009).

Η αποστολή της Εθνικής μας επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής και την ερχόμενη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο Στάδιο την Ιταλία.

 
         

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent