Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Κριτηρίων ΚΟΠ συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 2 Δεκεμβριου και εξέτασε τα στοιχεία που κατέθεσαν τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας, βάσει του νέου κανονισμού για το μηνιαίο έλεγχο καταβολής της αντιμισθίας προς υφιστάμενους υπαλλήλους τους.
Πλην της Αλκής, η οποία δεν κατέθεσε φάκελο ενώπιον της Επιτροπής, όλα τα υπόλοιπα Σωματεία έχουν ικανοποιήσει τον κανονισμό.
Από την Αλκή αφαιρούνται άμεσα δύο βαθμοί.
Να σημειωθεί πως μόνο πέντε από τα δεκατέσσερα Σωματεία έχουν εξοφλήσει πλήρως τους υπαλλήλους τους μέχρι και το μήνα Οκτώβριο.
Τα υπόλοιπα οκτώ Σωματεία πέτυχαν να περάσουν τον έλεγχο είτε με διακανονισμούς, είτε κάνοντας χρήση του δικαιώματος χάριτος το οποίο προνοείται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους.
Ο επόμενος έλεγχος θα αφορά το μήνα Νοέμβριο και τα Σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία τους στην Επιτροπή μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2013.
Αποφάσεις Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων
Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (01/07)

Εθνική Ανδρών: Στο ΓΣΠ ο αγώνας με τη Ρουμανία το Σεπτέμβρη

Οι αντίπαλοι των Apollon Ladies στο Women's Champions League

Χάρης Λοϊζίδης: Ο 13ος πρόεδρος στην ιστορία της ΚΟΠ

ΚΟΠ: 90 χρόνια, 13 Πρόεδροι

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Γυναικών: Νέος τρόπος διεξαγωγής με διπλή κυπριακή εκπροσώπηση

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην ΚΟΠ

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal

Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής Super Cup 2025

Η ΚΟΠ θα συνεχίσει να καλύπτει τα έξοδα διαιτησίας

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας
