Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.
---------------------------------------------


Η ώρα της μεγάλης γιορτής των Μικρών μας Κατηγοριών πλησιάζει. Την ερχόμενη Κυριακή στο Δασάκι θα φιλοξενηθεί ο έκτος τελικός της διοργάνωσης του Κυπέλλου Coca - Cola Γ' - Δ' Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων της Ελπίδας Ξυλοφάγου και του Άδωνη Ιδαλίου.
 
Ενόψει της διοργάνωσης του τελικού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ Συνέντευξη Τύπου στην παρουσία των Προέδρων, των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων και της χορηγού εταιρείας Coca - Cola.
 
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου στο Δασάκι και θα αρχίσει στις 15:30 με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη Cytavision.
 
Εκ μέρους της ΚΟΠ ο κ. Μενέλαος Μενελάου συγχάρηκε τα δύο Σωματεία για την πρόκριση τους και εξέφρασε την ευχή να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας του θεσμού και της δυναμικής των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν στο μεγάλο ραντεβού της Κυριακής.
 
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την χορηγό εταιρεία για τη συνεχή στήριξη της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, τη Cytavision που θα προβάλει ζωντανά τη μεγάλη γιορτή αλλά και το Σωματείο του Εθνικού Άχνας που θα φιλοξενήσει τον αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μενελάου στη Συνέντευξη Τύπου.
 
Από την πλευρά της χορηγού εταιρείας Coca - Cola η κ. Ελένη Σολωμού ανέφερε:
 
«Η εταιρεία μας στηρίζει το θεσμό και μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να αγαπήσει περισσότερο το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό και ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας πολύ καλός αγώνας και να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς στο φίλαθλο κοινό».
 
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς ενημέρωσε τα ΜΜΕ για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν οργανωτικά θέματα του τελικού και τόνισε με τη σειρά του:
 
«Συγχαίρουμε και τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σάββατο στο φινάλε του Πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλό τελικό.
 
Είδα δύο ομάδες ψηλού επιπέδου για την Κατηγορία και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πολύ καλό τελικό και ο καλύτερος ή και πιο τυχερός να κερδίσει. Το κέρδος για όλους μας θα είναι στο τέλος να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις διαγωνιζόμενες ομάδες.
 
Σε αυτά τα έξι χρόνια γυρίσαμε την Κύπρο με τη διοργάνωση των τελικών και φέτος επιστρέφουμε στο γήπεδο που ξεκινήσαμε τη διοργάνωση και ευχαριστούμε τον Εθνικό Άχνας για τη φιλοξενία του. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στη χορηγό εταιρεία που διαχρονικά στηρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και ασφαλώς τη Cytavision, που θα προβάλει απευθείας τον τελικό».  
 
Ο Πρόεδρος του Άδωνη κ. Βάσος Τζιωνής αφού αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό ανέφερε για τον τελικό της Κυριακής:
 
«Το Κύπελλο είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση, ένας αγώνας και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εύχομαι να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος ή και πιο τυχερός να είναι ο νικητής. Σημασία θα έχει να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί νικητές και ηττημένους».
 
Ο Πρόεδρος της Ελπίδας Ξυλοφάγου κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου με τη σειρά του επισήμανε μεταξύ άλλων στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Καταρχήν εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους της συντελεστές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τη χορηγό εταιρεία. Μέσα από μια τέτοια διοργάνωση μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλουμε τα σωματεία και τις κοινότητες μας και καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει την Κυριακή τον τελικό για να διαπιστώσει ότι υπάρχει ταλέντο και στις μικρές μας κατηγορίες.
 
Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και θα χαρούμε όλοι μαζί τη χαρά που προσφέρει η συμμετοχή σε ένα τελικό».
 
Οι προπονητές
Ο προπονητής του Άδωνη Ανδρέας Μιτσίδης συγχάρηκε αρχικά την Ελπίδα Ξυλοφάγου για την κατάκτηση του τίτλου και συνεχίζοντας τόνισε:
 
«Το Κύπελλο είναι ένας ξεχωριστός θεσμός και η κάθε ομάδα δικαιούται να έχει τις δικές της ελπίδες. Καλούμε τον κόσμο να έρθει  στο γήπεδο με τη σιγουριά ότι θα παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι».
 
Ο προπονητής της Ελπίδας Ξυλοφάγου Γιαννάκης Ποντικός ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Θέλω καταρχήν να εκφράσω τη συμπάθεια μου προς την ομάδα του Άδωνη για τον υποβιβασμό της. Μια πολύ καλή και παραδοσιακή ομάδα των μικρών  κατηγοριών που ατύχησε και υποβιβάστηκε.
 
Κλείσαμε τη χρονιά με τίτλο και χωρίς ήττα στο Πρωτάθλημα και διεκδικήσαμε με ρίσκο τη συμμετοχή μας στον τελικό. Στα χαρτιά είμαστε το φαβορί όμως σε ένα τελικό όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει τον τελικό».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent