«Να απολαύσουμε τον τελικό»

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014
Οι αρχηγοί των διαγωνιζομένων ομάδων του τελικού κάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα στη ξεχωριστή γιορτή του ποδοσφαίρου.
 
Ο Βασίλης Παπακυριακού και ο Ανδρέας Σταύρου τόνισαν με σιγουριά ότι ο τελικός της Κυριακής θα είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο των Μικρών μας Κατηγοριών.
 
Έμπειρη και δοκιμασμένη λύση για την αμυντική γραμμή της Ελπίδας. Ο 30χρόνος αμυντικός (10/09/1983) αγωνίζεται με τη φανέλα της Ελπίδας Ξυλοφάγου από το 2001 και φέτος, συμπλήρωσε αισίως 13 χρόνια στο μοναδικό Σωματείο με τη φανέλα του οποίου έχει αγωνιστεί.
 
Ο Βασίλης Παπακυριακού αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και με την εμπειρία του, καθοδηγεί και τους συμπαίκτες του και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η Ελπίδα διαθέτει με διαφορά την καλύτερη αμυντική γραμμή της Γ’ Κατηγορίας.
 
Ο Παπακυριακού έλαβε μέρος στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης και τότε σήκωσε το τρόπαιο με αντίπαλο το Διγενή Ορόκλινης. Για τον τελικό της ερχόμενης Κυριακής ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Με τη σκληρή δουλειά καταφέραμε να πανηγυρίσουμε αήττητοι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Με τη σκληρή δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας ελπίζω να ζήσουμε πάλι τη χαρά της μεγάλης διάκρισης.
 
Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ζήσει από κοντά τη χαρά που μόνο ένας τελικός μπορεί να προσφέρει».
 
Ο αρχηγός του Άδωνη
Από τότε που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί σε μια και μόνο ομάδα, τον Άδωνι Ιδαλίου. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μάριος Σταύρου έχει πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αφού αγωνίζεται στην ομάδα από το 2003 και με τη συνέπεια του έχει βοηθήσει στα μέγιστα τον Άδωνι.
 
Ο 25χρόνος ποδοσφαιριστής (24/08/1988) αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του και είχε σημαντική συνεισφορά στο να καταφέρει ο Άδωνις να προκριθεί στον τελικό αφού ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης.
 
Αναφερόμενος για τον τελικό της ερχόμενης Κυριακής ο Σταύρου ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Δυστυχώς είχαμε μια δύσκολη χρονιά στο Πρωτάθλημα και τελικά δεν αποφύγαμε τον υποβιβασμό στη Δ' Κατηγορία. Μέσα από τη διοργάνωση του Κυπέλλου ελπίζω να ζήσουμε τη χαρά της διάκρισης. Συγχαίρουμε την Ελπίδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την σεβόμαστε.
 
Μέσα σε τέτοιους αγώνες η κάθε ομάδα δικαιούται όμως να έχει τις ελπίδες της και θα δώσουμε πολλές δυνάμεις για να τα καταφέρουμε.
 
Ο τελικός πιστεύω ότι θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας να χαρούμε όλοι μας τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει η συμμετοχή σε ένα τέτοιο ραντεβού».
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent