Ο απολογισμός της χρονιάς

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014
Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Elite U-17. 
----------------------------------------------------------------
 
Με τη συμμετοχή 48 ομάδων έγινε η φετινή διοργάνωση των Πρωταθλημάτων Παίδων U-17.
 
Στο Πρωτάθλημα Παίδων Α' Κατηγορίας έλαβαν μέρος 14 ομάδες, στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 16 ομάδες και 18 συνολικά ομάδες στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Α', Β', Γ', Δ' Κατηγορίας.
 
Στην κούρσα του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας επικράτησε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στην κούρσα του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας ο Ολυμπιακός. Στην πρώτη τετράδα τερμάτισαν ΠΑΕΕΚ, Χαλκάνορας και Ομόνοια Αραδίππου.
 
Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της τελικής κατάταξης του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας διαβαθμίστηκαν και τις θέσεις τους παίρνουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
 
Το Προαιρετικό Πρωτάθλημα ξεκίνησε σε δύο περιφερειακούς ομίλους για να καταλήξουμε στα Πρωταθλήματα Elite και Premier, ανάλογα με τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων όπως αυτή ήταν καθορισμένη μέσα από τους κανονισμούς.
 
Στο Πρωτάθλημα Elite έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες και πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ενώ την πρωτιά του Πρωταθλήματος Premier που έγινε επίσης με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, εξασφάλισε το ΘΟΪ Λακατάμιας.
 
Η διαδρομή όπως προαναφέραμε ξεκίνησε περιφερειακά σε ομίλους ως ακολούθως:
 
Όμιλος Λευκωσίας
Στην κούρσα των 18 αγωνιστικών με τις δέκα συμμετοχές στην κορυφή τερμάτισε το ΑΠΟΕΛ που μαζί με τον Ηρακλή Γερολάκκου, τον Άδωνι Ιδαλίου και τον Εθνικό Άσσιας συνέχισαν στο Πρωτάθλημα Elite.
 
Στο Πρωτάθλημα Premier έλαβαν μέρος η Ελπίδα Αστρομερίτη, το ΘΟΪ Λακατάμιας, ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ο Εθνικός Λατσιών και ο Χαλκάνορας.
 
Όμιλος Λάρνακας / Λεμεσού / Πάφου
Έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες που αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους και την πρώτη θέση εξασφάλισε ο Άρης που έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Elite μαζί με την Ένωση Νέων Ύψωνα (2), ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς και Ακρίτα Χλώρακας.
 
Στο Πρωτάθλημα Premier έλαβαν μέρος Ένωση Νέων Ύψωνα (1), Σπάρτακος Κιτίου και Διγενής Ακρίτας Ύψωνα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent