Κύπρος - Ελλάδα 0-2 (Aphrodite Cyprus Cup)

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015
Οι ομάδες Κύπρου και Ελλάδας πριν τη σημερινή αναμέτρηση. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα, δεξιά.
-----------------------------


Η Ελλάδα ήταν η νικήτρια του 1ου Cyprus Aphrodite Cup που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πάφο.

Στον τελικό που έγινε στο Παφιακό Στάδιο, νίκησε με 2-0 την Κύπρο και τερμάτισε στην πρώτη θέση, αφήνοντας τη δική μας Εθνική στη δεύτερη.

Ο τελικός έγινε στην παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι χάρηκαν ένα αγώνα ψηλού επίπεδου. 

Παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας, δεν κατάφερε να ολοκληρώση τη διοργάνωση με νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα και η αναγνώριση από τον αντίπαλο, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για τις παίκτριες και την τεχνχική ηγεσία της Εθνικής Κύπρου.

Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ με σουτ της Κονγκούλη στο 37' ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε η Σιδήρα στο 76' επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα μας έχει τις δικές της φάσεις για γκολ με τη Βιολάρη και τη Σάρα Παπαδοπούλου, σε ένα αγώνα στον οποίο όλες οι παίκτριες υπερέβαλαν εαυτό, έχοντας να αντιμετωπίσουν και την κούραση από τους τρεις αγώνες που έδωσαν σε διάστημα τεσσάρων ημερών τις προηγούμενες ημέρες. 

Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν οι απονομές των επάθλων στην πρώτη και στη δεύτερη ομάδα, στην παρουσία όλων των υπόλοιπων ομάδων που αγωνίστηκαν στο τουρνουά.

Κύπρος (Άντρος Βασιλείου):
Ε. Κουτσόφτα (86' Μ. Μαρία), Μ. Ιωάννου, Δ. Χατζηβασίλη (12' Μ. Θεολόγου), Μ. Σοφοκλέους, Χρ. Σολωμού, Μ. Γεωργίου (46' , Ε. Νεάρχου) Α. Μιχαήλ (86΄ Β. Ζαμπά), Λ. Χρυσοστόμου (67' Σκ. Αντωνίου), Φλ. Αντωνίου (59' Σ. Παπαδοπούλου), Α. Βιολάρη, Ε. Γιάννου (46' Ξ. Γεωργίου). 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κλειώ Σταύρου, Άντρια Κιρκίνη, Χαρά Νεοφύτου και Κωνσταντίνα Παφίτη.

Ελλάδα (Δημοσθένης Κάβουρας): Πελετίδου, Κακαμπούκι, Βλασιάδου, Κυδονάκη, Αδανάκη, Σιδήρα, Κονγκούλη, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Παπαδοπούλου, Μοσκοφίδου. 

Αγωνίστηκαν επίση οι Αριανιτάκη, Πελεκούδα, Κοκοβιάδου, Γκάτσου, Μάρκου, Δημητρίου, Σερέτη.
Να θυμίσουμε ότι στη φάση των ομίλων η Κύπρος νίκησε το Μπαχρέιν με 1-0 (νούμερο 81 στην κατάταξη της FIFA), τη Μάλτα με 2-1 (νουμερο 105 στην κατάταξη) και το Αζερμπαϊτζάν με 1-0 (νούμερο 133 στην κατάταξη).

Η Κύπρος βρίσκεται στην 110η θέση της κατάταξης της FIFA και η Ελλάδα στην 69η.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent