Σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Cyta

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016
Στιγμιότυπο από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης. Άλλες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα πάνω δεξιά.
---------------------------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία η κλήρωση του Πρωταθλήματος περιόδου 2016 – 2017.
 
Το νέο Πρωτάθλημα Cyta θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 20 – 21 Αυγούστου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαϊου 2017.
 
Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ κ. Γιώργου Κούμα και του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά.
 
«Με τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης ουσιαστικά μπαίνουμε τελική ευθεία για την έναρξη του Πρωταθλήματος. 

Καλοσωρίσουμε τις νεοφώτιστες ομάδες της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, της ΑΕΖ Ζακακίου και της Αναγέννησης Δερύνειας. Καλή επιτυχία σε όλες μας τις ομάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Δράττομαι της ευκαιρίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta κ. Πατσαλλίδη, γιατί  με τη παρουσία του έβαλε το στίγμα του για τη συνεργασία και τη χορηγία του Πρωταθλήματος μας. Η Cyta είναι ο κύριος αιμοδότης ΚΟΠ αλλά και των ομάδων μας.
 
Επίσης με την ευκαιρία των υποχρεώσεων των ομάδων μας στις διοργανώσεις της UEFA, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες μας τις ομάδες να προκριθούν και να προχωρήσουν στη φάση των ομίλων.

Ευχαριστούμε τη χορηγό μας για την εδώ φιλοξενία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας.
 
Την χορηγό του Πρωταθλήματος εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Κουλίας, Ανώτερος Διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών, που μεταξύ άλλων ανέφερε:
 
«Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στη δική μας έδρα για την κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι το πιο αγαπημένο άθλημα και η Cyta στηρίζει το ποδόσφαιρο και γίνεται συμπαίκτης των ομάδων μας».
 
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
 
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ
Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας
Άρης – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
ΑΕΖ – Εθνικός Άχνας
ΑΕΚ – Δόξα Κατωκοπιάς
ΑΕΛ – Αναγέννηση
Ομόνοια – Ερμής Αραδίππου

Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος θα αρχίσει στις 10 Αυγούστου με τον αγώνα Super Cup μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent