Η Εθνική μας την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού μας ύμνου. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά.
--------------------
Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη Μάλτα από την Εθνική Ελπίδων της χώρας, όμως κατάφερε, ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Φύτος Κυριάκου στο 75ο λεπτό και ο Ιωάννης Πίττας στο 84ο.
Τα τέρματα της Μάλτας σημειώθηκαν στο 36ο λεπτό και στο 56ο.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο "Victor Tedesco".
Κύπρος (Νίκος Ανδρονίκου): Τασουρής, Καρό, Γουίλερ, Αναστασίου, Παναγή (56' Κουμής), Κατελάρης (46' Φ. Κυριάκου), Φράγκου, Πίττας, Ιωσηφίδης (56' Ηλία), Κούσουλος (56΄ Φραγκέσκου, 89' Λιασίδης), Νικολάου.
Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Κ. Κυριάκου, Ψάλτης, Λίλλης..
Αυτό, ήταν το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού προηγήθηκε ο αγώνας με την Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή στη Λάρνακα (2-2).
Μέσω των φιλικών αυτών, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα και να κάνει δοκιμές, ενόψει των επίσημων αγώνων της ομάδας μας που αρχίζουν τον ερχόμενο Μάρτιο.
Ισοπαλία με ανατροπή
Τελευταίες Ειδήσεις
Apollon Ladies - Ομόνοια απευθείας από τη Cytavision (01/11)
Τα ζευγάρια της Α' φάσης του Κυπέλλου Γυναικών
Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής (26/10)
Το Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας μετά από πέντε αγωνιστικές
Τηλεοπτικές μεταδόσεις Πρωταθλήματος Futsal μέχρι την 7η αγωνιστική
Κύπελλο Νέων Κ-19: Το πρόγραμμα της Α' φάσης
Νέες σειρές μαθημάτων από τη Σχολή προπονητών
Τα σημεία πώλησης των νέων εμφανίσεων της Εθνικής σε όλη την Κύπρο





