Υπόσχεση για μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που θα διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο ποδόσφαιρο και την πρόοδο που σημειώθηκε στα τελευταία χρόνια. Λευκοθέα Λατσιών και Απόλλωνας προετοιμάζονται με αισιοδοξία για το ραντεβού του τελικού Κυπέλλου.
ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
">

«Γιορτή ο τελικός»

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010
Υπόσχεση για μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που θα διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο ποδόσφαιρο και την πρόοδο που σημειώθηκε στα τελευταία χρόνια. Λευκοθέα Λατσιών και Απόλλωνας προετοιμάζονται με αισιοδοξία για το ραντεβού του τελικού Κυπέλλου.
 
Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Απριλίου στις 10:00 πμ στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με απευθείας τηλεοπτική προβολή από τη Cytavision και θα είναι ο 6ος στην ιστορία του Κυπέλλου Γυναικών.
 
Σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς καλωσορίζοντας αρχικά τους εκπροσώπους των διαγωνιζόμενων ομάδων, τους συγχάρηκε για την πρόκριση τους (όπως και πέρσι) και ακολούθως αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα  του τελικού.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον κ. Μυλωνά, για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων αναφέρεται ως γηπεδούχος ομάδα η Λευκοθέα και φιλοξενούμενη ο Απόλλωνας.
 
Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος, στα 3 ευρώ για τους μαθητές, ενώ η είσοδος για παιδιά θα είναι δωρεάν.
 
Οι πόρτες εισόδου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»  θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και μετά από διευθετήσεις που έγιναν οι φίλοι της Λευκοθέας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την δυτική κερκίδα και οι φίλοι του Απόλλωνα από τη ανατολική κερκίδα.
 
Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση και αν το αποτέλεσμα παραμείνει ισόπαλο και στην παράταση, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη της κυπελλούχου ομάδας.
 
Μετά το τέλος του αγώνα, θα γίνουν οι απονομές από τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα της ΚΟΠ κ. Πανίκο Φαντούση.
 
Ο κ. Ανθούλης Μυλωνάς ευχαρίστησε παράλληλα τη Cytavision για την πρωτοβουλία της να καλύψει ζωντανά τον τελικό αλλά τις αρχές του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και την εταιρεία QUALITY Group, που παραχώρησαν δωρεάν το γήπεδο για τη φιλοξενία του τελικού της Κυριακής.
 
Σημειώνουμε ότι τη Συνέντευξη Τύπου παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Σωφρονίου και εκ μέρους της Cytavision ο κ. Μιχάλης Καλογήρου.
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ο Πρόεδρος της Λευκοθέας Λατσιών κ. Νίκος Γιατρού αρχικά  ευχαρίστησε την ΚΟΠ για την προσπάθεια που καταβάλει για προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
 
«Βρίσκομαι για 27 χρόνια στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και με χαρά διαπιστώνω την πρόοδο του αθλήματος. Πριν από αρκετά χρόνια δεν υπήρχε η πολυτέλεια της τηλεοπτικής προβολής, τώρα το γυναικείο ποδόσφαιρο μπαίνει στις τηλεοράσεις και συγχαίρουμε τη Cytavision για την πρωτοβουλία της».
 
Συνεχίζοντας ο κ. Γιατρού ανέφερε ακόμη στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαίρουμε τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του ευχόμαστε να προχωρήσει και να διακριθεί και στην Ευρώπη. Εύχομαι αυτή η πρόοδος να έχει συνέχεια και το γυναικείο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή να ζήσει καλύτερες στιγμές και με διακρίσεις σε διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.
 
Ασφαλώς γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στον Απόλλωνα. Θα κυνηγήσουμε όμως  το καλύτερο σε μια δύσκολη προσπάθεια, στη γιορτή του γυναικείου ποδοσφαίρου. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι κατακτήσεις που μετρούν αλλά και η συμμετοχή».
 
Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα κ. Ανδρέας Μαραγκός ανέφερε με τη σειρά του:
 
«Να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιατρού για τα καλά του λόγια και εύχομαι με τη σειρά μου να συνεχιστεί η αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου με την οργάνωση πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας αλλά και διοργάνωσης για τις μικρές ηλικίες.
 
Ευχαριστούμε τις αρχές του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος που μας παραχώρησαν δωρεάν το γήπεδο, τη Cytavision που θα προβάλει ζωντανά το παιχνίδι,  αλλά και την ΚΟΠ, που διοργανώνει τον τελικό και στηρίζει τις προσπάθειες μας».
 
Για το αγωνιστικό μέρος του τελικού ο κ. Ανδρέας Μαραγκός επισήμανε:
 
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, ένας τελικός κρίνεται πάντοτε στις λεπτομέρειες. Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει το παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένας πολύ καλός τελικός και ο καλύτερος να κερδίσει σε αυτή τη γιορτή».
 
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Πρώτος στη Συνέντευξη Τύπου μίλησε ο προπονητής της Λευκοθέας Λατσιών, ο κ. Μάριος Χριστοδούλου.
 
«Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τον Απόλλωνα για την δίκαιη κατάκτηση του Πρωταθλήματος και να του ευχηθώ καλή πορεία στην Ευρώπη. Ευχαριστώ τις ποδοσφαιρίστριες και το διοικητικό μας συμβούλιο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και τη μεγάλη διάθεση που υπάρχει στην ομάδα μας.
 
Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
 
Ο προπονητής του Απόλλωνα κ. Χριστάκης Χριστοφόρου συγχάρηκε τον συνάδελφο του για την καλή δουλειά που παρουσιάζει στη Λευκοθέα, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα.
 
«Αντιμετωπίζουμε τον τελικό με κάθε σοβαρότητα γιατί δεν θέλουμε να χάνουμε τίτλους. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να το κερδίσει.
 
Θα πρέπει να συγχαρούμε και την ΚΟΠ για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει για αναβάθμιση και προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου», τόνισε καταλήγοντας ο προπονητής του Απόλλωνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent