Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα του αγώνα και απόλυτα ικανοποιημένος με τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών επέστρεψε στην πατρίδα του ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Κόκα-Κόλα.
ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΣΖ">

Εντυπωσιάστηκε ο Ροζέτι

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010
Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα του αγώνα και απόλυτα ικανοποιημένος με τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών επέστρεψε στην πατρίδα του ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Κόκα-Κόλα.
 
Ο Ρομπέρτο Ροζέτι πριν αναχωρήσει (χθες) από την Κύπρο, δήλωσε έκπληκτος για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον αγώνα του Σταδίου  ΓΣΖ και εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ σε όλη τη διάρκεια του τελικού.
 
Επισήμανε το αρνητικό στοιχείο με τη ρίψη των αντικειμένων και ρώτησε μάλιστα να μάθει, αν θα γέμιζε το γήπεδο σε περίπτωση που η χωρητικότητα του ήταν για 25 χιλιάδες θεατές.
 
Ο Ροζέτι διαιτήτευσε για πρώτη φορά στην Κύπρο, όμως στο Στάδιο ΓΣΖ πάτησε για δεύτερη φορά το πόδι του.
 
Το 2008 ο Ιταλός ήταν στην Κύπρο για το σεμινάριο διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ και οι εξετάσεις τότε έγιναν στο Στάδιο ΓΣΖ, το γήπεδο που φιλοξένησε τον τελικό του περασμένου Σαββάτου.
 
Ο Ρομπέρτο Ροζέτι μαζί με τους βοηθούς του τελικού Πάολο Καλτσάνιο και  Στέφανο Αϊρόλτι, αποτελούν τρίο για τους αγώνες της επικείμενης τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στην Αφρική θα ταξιδέψουν στις 2 Ιουνίου.
 
Πριν από τότε, για σκοπούς καλύτερης προετοιμασίας, θα διευθύνουν δύο αγώνες της SERIE «B» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent