Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η κλήρωση του Α' γύρου του Κυπέλλου Coca - Cola A΄ και Β' Κατηγορίας 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου.
Η κλήρωση θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο χώρο του εστιατορίου του Σταδίου ΓΣΠ (1ος όροφος).
Στη διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή οι 14 ομάδες Α' Κατηγορίας και 8 ομάδες Β' Κατηγορίας.
Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν:
Α' Κατηγορία: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αλκή Ορόκλινης, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Άρης, Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικός Άχνας, Ερμής Αραδίππου, Πάφος F.C., Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός και Ομόνοια.
Β' Κατηγορία (σε παρένθεση η έδρα που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες Κυπέλλου:)
Αναγέννηση Δερύνειας (Αντώνης Παπαδόπουλος), Αγία Νάπα (ΓΣΖ), Οθέλλος Αθηαίνου (Αντώνης Παπαδόπουλος), Ε.Ν. Παραλιμνίου (Τάσος Μάρκου), ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (Μακάρειο Στάδιο), Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (ΓΣΖ), Π.Ο. Ξυλοτύμπου (Στάδιο Εθνικού Άχνας), Διγενής Ορόκλινης (ΑΕΚ Αρένα).
Οι ομάδες του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ που συμμετείχαν στον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola τον περασμένο Μάιο δεν θα αγωνιστούν στον Α` γύρο της διοργάνωσης.
Στον Α` γύρο δεν θα αγωνιστεί επίσης η ομάδα Fair Play Α` Κατηγορίας 2016-2017 που είναι η Δόξα Κατωκοπιάς. Ομάδα Fair Play Β` Κατηγορίας αναδείχτηκε το ΘΟΪ Λακατάμιας που δεν δήλωσε συμμετοχή στη διοργάνωση.
Έτσι, στον Α` γύρο θα συμμετάσχουν 11 ομάδες Α` Κατηγορίας και 8 ομάδες Β` Κατηγορίας, σύνολο 19 ομάδες.
Για να μπορέσουν να προκύψουν 16 ομάδες για το Β` γύρο του Κυπέλλου, στον Α` γύρο θα κληρωθούν δώδεκα ομάδες (έξι ζευγάρια) και άλλες επτά ομάδες θα προκριθούν στο Β` γύρο χωρίς αγώνα.
Στον Α` γύρο, κληρώνονται ομάδες Α` Κατηγορίας εναντίον ομάδων Β` Κατηγορίας, άρα χωρίς αγώνα στο Β` γύρο θα περάσουν από την Α` Κατηγορίας (πέραν του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Δόξας), πέντε ομάδες και από τη Β` Κατηγορία 2 ομάδες.
Διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες του Α' γύρου είναι η 22 και 29 Νοεμβρίου και οι 13 Δεκεμβρίου.
Σε αυτή τη φάση, οι αγώνες είναι μονοί.
Κύπελλο Coca - Cola

Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Κοινοτικό Ψευδά ο αγώνας Ομόνοια - Άρης

Στιγμιότυπα αγώνα ΑΣΙΛ - ΕΝΠ (1-3)

Ομόνοια 29Μ - Ακρίτας 1-0, ΑΣΙΛ - ΕΝ Παραλιμνίου 1-3

Σημαντική απόφαση της Ε.Ε. της UEFA, αποφεύγει τα play-outs με το Γιβραλτάρ η Κύπρος

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ17 για προπονήσεις

Η Κύπρος έφτασε στα 1000 τέρματα στα Κύπελλα Ευρώπης

Στις 15 Δεκεμβρίου η κλήρωση της β' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola

Διαιτητές Πρωταθλήματος Cyta (13η αγωνιστική)

Νέα σειρά μαθημάτων για δίπλωμα UEFA B
