Ανεξάρτητα από το ψηλό βαθμό δυσκολίας και με τους ισχυρούς αντιπάλους που προέκυψαν στη διαδικασία της κλήρωσης, ο Απόλλωνας Λεμεσού θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών 2010/2011. Τον Αύγουστο στην Κύπρο οι αγώνες.">

Κυνηγά το καλύτερο

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010
Ανεξάρτητα από το ψηλό βαθμό δυσκολίας και με τους ισχυρούς αντιπάλους που προέκυψαν στη διαδικασία της κλήρωσης, ο Απόλλωνας Λεμεσού θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών 2010/2011. Τον Αύγουστο στην Κύπρο οι αγώνες.
 
«Είναι γεγονός πως φέτος ανεβάσαμε τον πήχη με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν μας ευνόησε, όμως θα το παλέψουμε με την ελπίδα πως ο τελικός απολογισμός θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Μαραγκός.
 
Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας θα βρει στο δρόμο του την ομάδα που βρίσκεται στο κορυφαίο σκαλοπάτι της ευρωπαϊκής κατάταξης γυναικών σε επίπεδο συλλόγων, αποδεικνύει από μόνο του το ψηλό βαθμό δυσκολίας.
 
Η Umea IK Σουηδίας βρίσκεται στην πρώτη θέση με απολογισμό 94.750 βαθμούς. Μια παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, με δύο κατακτήσεις (2002/2003 και 2003/2004) της διοργάνωσης  και στην Κύπρο θα έρθει ασφαλώς με στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου.
 
Στον ίδιο όμιλο (3ος) κληρώθηκε ακόμη η WFC SFK 2000 Sarajevo (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)  και η ASA Tel-Aviv (Ισραήλ). Η Σεράγεβο βρίσκεται στην 33η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης συλλόγων με 13.500 βαθμούς και ο Απόλλωνας στην 84η θέση με 1.250 βαθμούς.
 
«Η δυναμικότητα των ομάδων διασφαλίζει τη διεξαγωγή πολύ καλών αγώνων και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παρακολουθήσει ο κόσμος θέαμα ψηλού επιπέδου.
 
«Από την πλευρά του, να επαναλάβω πως ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει το καλύτερο και με δύο νίκες απέναντι στη Σεράγεβο και την ASA θα μας δώσουν το δικαίωμα να παλέψουμε με την Umea. Οι δύο νίκες στα παιχνίδια που προανέφερα είναι απαραίτητες για να ελπίζουμε», τονίζει καταλήγοντας ο κ. Μαραγκός.
 
Όπως ανακοινώθηκε και πρόσφατα,  όλοι οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στην Κύπρο (Τσίρειο-Παφιακό) και το πρόγραμμα καθορίστηκε ως ακολούθως:
 
5 Αυγούστου: Απόλλωνας-Σεράγεβο, Umea- ASA
7 Αυγούστου: Umea-Απόλλωνας, ASA-Σεράγεβο
10 Αυγούστου: Απόλλωνας-ASA, Σεράγεβο- Umea
 
ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
Στη φάση των ομίλων συμμετέχουν 28 ομάδων που χωρίστηκαν σε επτά ομίλους των τεσσάρων ομάδων, ανάλογα με το γκρουπ δυναμικότητας τους στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.
 
Από κάθε όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου θα προκριθούν οι επτά ομάδες που θα εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις καθώς και οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες.
 
Οι εννέα ομάδες συν άλλες 23 που προκρίνονται (σύμφωνα με την κατάταξη της ΟΥΕΦΑ) χωρίς να λάβουν μέρος στον 1ο προκριματικό γύρο, θα λάβουν μέρος στη φάση των «32».
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από αγώνα του Απόλλωνα στην περσινή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε επίσης στην Κύπρο.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent