Το νέο σκηνικό στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
Απονομή στον εκπρόσωπο του ΑΠΟΝΑ Αναγιών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ από το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά. Η βράβευση έγινε στην εκδήλωση της ΣΤΟΚ.
-------------------------------------------


Στην τέταρτη του χρονιά θα μπει το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και το σκηνικό της νέας χρονιάς ξεκαθάρισε οριστικά μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.
 
Τις τέσσερις ομάδες που διαβαθμίστηκαν στο αγροτικό θα αντικαταστήσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.
 
Ο πρωταθλητής ΑΠΟΝΑ Αναγυιών, η Ασπίς Πύλας, ο Κορμακίτης και η ΑΕΚ Κοράκου θα λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ μαζί με τις τρεις ομάδες που διαβαθμίστηκαν από τη Γ’ Κατηγορία, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και Λειβαδιακό / Σαλαμίνα Λειβαδιών.
 
Από την περσινή χρονιά συνεχίζουν Ηρακλής Γερολάκκου, Δόξα Παλαιομετόχου, Ροτσίδης Μάμμαρι, Άτλας Αγλαντζιάς, Εληά Λυθροδόντα, ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου και Ορφέας Λευκωσίας.
 
Με βάση τα πιο πάνω, η κατηγορία κατά 50% ανανεώνεται από πλευράς συμμετοχής ομάδων και στα αξιοσημείωτα η πρώτη παρουσία του ΑΠΟΝΑ Αναγυιών. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες κατά το παρελθόν συμμετείχαν στην προηγούμενη μορφή του Πρωταθλήματος (Δ’ Κατηγορία).
 
Το νέο Πρωτάθλημα θα αρχίσει εντός Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 αγωνιστικές. Σημειώνεται ότι οι ομάδες της Κατηγορίας θα έχουν επίσης και το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο Κύπελλο Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ.
 
Όπως ήδη ανακοινώθηκε στο Πρωτάθλημα περιόδου 2018 – 2019 θα διαβαθμιστούν δύο ομάδες και από το Πρωτάθλημα Ένταξης θα ανέβουν τέσσερις ομάδες, ούτως ώστε το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας το 2019 – 2020 να διεξαχθεί με δεκαέξι ομάδες.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent