Δώδεκα από τους δεκαπέντε εντός έδρας αγώνες του Εθνικού Άχνας στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας θα διεξαχθούν ημέρα Παρασκευή.
Συγκεκριμένα μετά την γραπτή εκδήλωση της πρόθεσης του Εθνικού να δώσει ημέρα Παρασκευή τους αγώνες του στο Δασάκι και ώρα 19:00, την αλλαγή αποδέχτηκαν 12 ομάδες και μόνο τρεις ομάδες, η Αναγέννηση Δερύνειας, η Αγία Νάπα και ο Οθέλλος Αθηαίνου δήλωσαν όπως οι αγώνες τους με τον Εθνικό να διεξαχθούν την κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
Ως εκ τούτου, οι δώδεκα ομάδες που αποδέχτηκαν την αλλαγή, θα δώσουν τους εκτός έδρας αγώνες τους με τον Εθνικό ημέρα Παρασκευή.
Για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, θα ισχύει η κύρια ημέρα διεξαγωγής αγώνων του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας, εκτός σε περίπτωση που θα υπάρξει αλλαγή λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης και θα ενημερώνονται από την Ομοσπονδία.
12 εντός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν Παρασκευή
Τελευταίες Ειδήσεις
Αναβολή αγώνων Παίδων, Κοριτσιών, Νέων, Γυναικών λόγω σκόνης για το Σάββατο 4 Απριλίου
Προστασία των Αθλητών από αυξημένα επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης
Στις 24 Απριλίου στο Αλφαμέγα ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών Apollon Ladies - Άρης
Στις 29 Απριλίου στο Δασάκι ο τελικός Κυπέλλου Coca – Cola Μικρών Κατηγοριών
Εθνική Ανδρών: Η Λετονία συμπληρώνει τον όμιλο μας στο Nations League
Εισήγηση για υποχρεωτική χρήση Κύπριου Κ-23 στο Κύπελλο
Την Κυριακή 5 Απριλίου η απονομή στις Apollon Ladies






