Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και είναι ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος. Τι αναφέρθηκε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα LTV Super Cup από τον 2ο Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Ανδρέα Σάντη και τον κ. Γιώργο Ξυναρή, Διευθύνων Σύμβουλο της LTV.
">

«Σημαντικός και τιμητικός τίτλος»

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010
Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και είναι ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος. Τι αναφέρθηκε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα LTV Super Cup από τον 2ο Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Ανδρέα Σάντη και τον κ. Γιώργο Ξυναρή, Διευθύνων Σύμβουλο της LTV.
 
«Είναι ένας από τους τρεις θεσμούς της ΚΟΠ, είναι ένας τίτλος και αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των ομάδων που κατέκτησαν τίτλους στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι ο πρώτος της χρονιάς, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και τιμητικός τίτλος», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Ανδρέας Σάντης.
 
Συνεχίζοντας, ο κ. Σάντης εξέφρασε την ευχή να διεξαχθεί ένας αγώνας όπου θα επικρατήσει η αθλητοπρέπεια, τονίζοντας πως αγωνίζονται δύο από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου.
 
Ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ συγχάρηκε τις ομάδες μας για την προσπάθεια τους στην Ευρώπη, μαζί με την ευχή για ανάλογη παρουσία στη συνέχεια και εκπροσώπηση με τρεις ομάδες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

Παράλληλα, συγχάρηκε και τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα, που το βράδι της Πέμπτης ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών της ΟΥΕΦΑ.
 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Σάντης αναφέρθηκε με έμφαση στη συνεργασία της ΚΟΠ με την LTV και την ευχαρίστησε για τη συνεργασία της με το ποδόσφαιρο. Συνεργασία που ξεκίνησε σε πολύ δύσκολους καιρούς.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τα Σωματεία μας  το 1995 όταν διασφάλισαν τα δικαιώματα και άρχισαν να επωφελούνται οικονομικά από την  προβολή των αγώνων τους, η LTV στάθηκε δίπλα στην ΚΟΠ και τα Σωματεία της.
 
«Κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία θα εκφράζω τις ευχαριστίες μας για τη συνεργασία που ξεκίνησε με την LTV σε δύσκολες εποχές», σχολίασε ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ.
 
Όσο αφορά την Ασπίδα LTV που από φέτος μετονομάστηκε σε LTV Super Cup, σύμφωνα με τον κ. Σάντη η συνεργασία ξεκίνησε το 2008 και η πρώτη της φάση ολοκληρώνεται το 2013.
 
ΕΠΑΘΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
Ακολούθως το λόγο πήρε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της LTV κ. Γιώργος Ξυναρής, που ευχήθηκε με τη σειρά του καλή τύχη και στις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την Κυριακή τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το έπαθλο κατασκευάστηκε στην Αγγλία και θα κοσμεί πλέον μόνιμα την βιτρίνα  της ομάδας που θα το κατακτά.
 
«Θέλουμε να γίνει γιορτή και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τις ομάδες μας που συνεχίζουν στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ και να τους ευχηθούμε καλή τύχη για τη συνέχεια.
 
Συγχαίρουμε όμως και τον Απόλλωνα για την προσπάθεια που κατέβαλε και του άξιζε να προκριθεί», τόνισε ο κ. Ξυναρής.
 
**Το παρόν του στη Συνέντευξη τύπου έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι η αστυνομία βρίσκεται εκεί (εννοώντας στα γήπεδα) για να βοηθά ούτως ώστε να αποφεύγονται προβλήματα.
 
Ο κ. Μιχαηλίδης ζήτησε τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων ώστε να γίνει γιορτή ο αγώνας της Κυριακής όπως και όλοι αγώνες της επικείμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent