Η Ομόνοια κατέκτησε απόψε (8 Αυγούστου) τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο Στάδιο ΓΣΠ, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια, επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι του Απόλλωνα στον  αγώνα LTV Super Cup.
">

Ο πρώτος τίτλος στην Ομόνοια

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010
Η Ομόνοια κατέκτησε απόψε (8 Αυγούστου) τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο Στάδιο ΓΣΠ, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια, επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι του Απόλλωνα στον  αγώνα LTV Super Cup.

Στο Στάδιο ΓΣΠ έγινε ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και στο τέλος χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει νικητής.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0 με τον  Λεάντρο στο 45' από πλάγια θέση να πιάνει το δυνατό σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σβαλόφσκι.

Με γκολ ξεκίνησε η επανάληψη. Στο 52' ο Σεμέδο μετά από μακρινή μπαλιά του Κιντέρος κατέβασε έξοχα τη μπάλα και με γωνιακό πλασέ άνοιξε το σκορ, 0-1 για τον Απόλλωνα.

Έξι λεπτά πριν από το φινάλε (84')  ο Λεάντρο μετά από πάσα του Στάθη Αλωνεύτη ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του κανονικού αγώνα.


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ LTV SUPER CUP

Στη διαδικασία των πέναλτι η Ομόνοια κέρδισε με 3-2, με τον Απόλλωνα να αστοχεί σε τρία πέναλτι και την Ομόνοια σε ένα αλλά με τέσσερα κτυπήματα.

Η σειρά των πέναλτι:
Σεμέδο (άουτ)
Κωνσταντίνου (1-0)
Κιντέρος  (1-1)
Αγκουϊάρ (οριζόντιο δοκάρι)
Μόρις (απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης)
Αλωνεύτης (2-1)
Μπαγκούρα (2-2)
Εφραίμ (3-2)
Οκμπουκέ (άουτ)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Ντάβιντσον, Χαραλάμπους, Βέντσελ, Αβραάμ (71' Αλωνεύτης), Μακρίδης, Εφραίμ, Κασέκε (61' Αγκουϊάρ), Ρενχίφο (57' Μ. Κωνσταντίνου), Μπουθόν, Λεάντρο
 
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σβαλόφσκι, Λόπες, Οσενί (90' Οκμπουκέ), Μερκής, Μόρις, Κοσόφσκι, Ατόρνο (86' Μπαγκούρα), Νούνιεζ (21' Ραούλ), Σεμέδο, Κιντέρος, Κόλαρ
 
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πανίκος Καϊλης με βοηθούς τους Αριστείδη Χρίστου και Ιωάννη Λουκά. Τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Χρυσοστόμου.

**Πριν από την έναρξη του αγώνα, τις διαγωνιζόμενες ομάδες χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης και εκ μέρους της χορηγού εταιρείας ο κ. Μάϊκ Σπανός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της LTV. 

**Στο σημερινό παιχνίδι διατέθηκαν 7,681 εισιτήρια.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η απονομή του τροπαίου στον αρχηγό της Ομόνοιας Ηλία Χαραλάμπους από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent