Σύσκεψη για καλύτερη οργάνωση και προώθηση του Futsal

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη.
----------------------------------


Σύσκεψη με βασικό στόχο την καλύτερη οργάνωση αλλά και ενίσχυση της προώθησης του αθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ.

Η σύσκεψη έγινε στην παρουσία του Γιώργου Φαντάρου, Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ και μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου & Futsal και του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

Ο κ. Φαντάρος μεταφέροντας το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα για περαιτέρω ανάπτυξη του Futsal, τόνισε πως η Ομοσπονδία θα καθιερώσει τις ευρείες συσκέψεις για την ανταλλαγή απόψεων στην ενιαία προσπάθεια για συνεχή πρόοδο του αθλήματος.

Πρόεδροι και εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους γενικότερα για το άθλημα, αλλά και για διάφορα θέματα που αφορούν την αγωνιστική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Ομοσπονδία κατέγραψε όλες τις απόψεις και αφού προχωρήσει σε αξιολόγηση όλων των δεδομένων, θα ενημερώσει τα σωματεία για διάφορα θέματα που τέθηκαν ως προτεραιότητα, ενόψει και της τελικής ευθείας του Πρωταθλήματος.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by