Στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη.
----------------------------------
Σύσκεψη με βασικό στόχο την καλύτερη οργάνωση αλλά και ενίσχυση της προώθησης του αθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ.
Η σύσκεψη έγινε στην παρουσία του Γιώργου Φαντάρου, Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ και μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου & Futsal και του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.
Ο κ. Φαντάρος μεταφέροντας το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα για περαιτέρω ανάπτυξη του Futsal, τόνισε πως η Ομοσπονδία θα καθιερώσει τις ευρείες συσκέψεις για την ανταλλαγή απόψεων στην ενιαία προσπάθεια για συνεχή πρόοδο του αθλήματος.
Πρόεδροι και εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους γενικότερα για το άθλημα, αλλά και για διάφορα θέματα που αφορούν την αγωνιστική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Ομοσπονδία κατέγραψε όλες τις απόψεις και αφού προχωρήσει σε αξιολόγηση όλων των δεδομένων, θα ενημερώσει τα σωματεία για διάφορα θέματα που τέθηκαν ως προτεραιότητα, ενόψει και της τελικής ευθείας του Πρωταθλήματος.
Σύσκεψη για καλύτερη οργάνωση και προώθηση του Futsal

Τελευταίες Ειδήσεις

Αποτελέσματα ελέγχου κριτηρίων UEFA Β' και Γ' Κατηγορίας

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (09/07)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πλευρό του TELETHON

Διαιτητές μας στην Ανδόρα

Προκήρυξη Κυπέλλου Coca - Cola 2025 - 2026

Ενίσχυση του σχεδιασμού κινήτρων της ΚΟΠ για προώθηση του Futsal

Αλλαγές κανονισμών διαιτησίας 2025 - 2026

Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan

Ραδιοφωνικά δικαιώματα 2025-2026

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal
