Συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019
Συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού είχαν στα γραφεία της ΚΟΠ ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς. 

Εκ μέρους της Επιτροπής,  η οποία συστάθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Χριστάκης Χριστοφίδης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Καρτακούλης και το μέλος Λοϊζος Χατζηδημητρίου. 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τα  δεδομένα που επικρατούν σε αγώνες του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας και τα οποία οδήγησαν την ΚΟΠ σε απόφαση για αναστολή του Πρωταθλήματος. 

Επίσης, τους ενημέρωσε  για τα μέτρα τα οποία θα τεθούν προς ψήφιση στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου με στόχο την  πάταξη του φαινομένου των πιθανώς προσυνεννοημένων αγώνων, όπως αυτοί προκύπτουν μέσα από τις εκθέσεις που αποστέλλει η UEFA. 

Τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού εξέφρασαν την πλήρη συμφωνία τους με τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η ΚΟΠ και παράλληλα, αποφασίστηκε όπως οι επαφές και οι συναντήσεις μεταξύ των δύο μερών συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να συζητούνται τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Επιτροπής.

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by