Επισκέψεις ΚΟΠ στο Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο και στο Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο Τσίρειο Δημοτικό στη Λεμεσό. 
 
Στο Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού και στο Δημοτικό Σχολείου Αυγόρου  πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελευταίες επισκέψεις της ΚΟΠ για τη φετινή Σχολική χρονιά ,οι οποίες σκοπό είχαν να γνωρίσουν τα παιδιά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά όλων των Σχολείων που έχει επισκεφτεί η αντιπροσωπεία της ΚΟΠ αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών του Δημοτικού δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα το ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας το, όχι ως ανταγωνιστικό άθλημα αλλά, ως ψυχαγωγικό παιχνίδι. 

Στο ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Τσίρειο Δημοτικό), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν 74 συνολικά παιδάκια της τρίτης τάξης.

Η παρουσίαση του ποδοσφαιρικού εκπαιδευτικού προγράμματος στη Λεμεσό έγινε από τον Διευθυντή Παιδικών Πρωταθλημάτων ΚΟΠ Χάρη Κυρίλλου και την Υπεύθυνη Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας Φρόσω Ππεκρή.

Στο Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έγινε από την Φρόσω Ππεκρή και την προπονήτρια και ποδοσφαιρίστρια Χριστίνα Πίτσιλλου  το παρακολούθησαν 40 παιδάκια της Β’ τάξης.


Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου.
 
Το πρόγραμμα αυτό θα εμπλουτιστεί και θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερα Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Κύπρου με τη νέα Σχολική χρονιά που αρχίζει τον Σεπτέμβρη. Φέτος πραγματοποιήθηκαν συνολικά δώδεκα επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία και το ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το παρακολούθησαν πέραν των 550 παιδιών, όλων των τάξεων του Δημοτικού. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent