Ήττα από την Ουκρανία στην πρεμιέρα

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι.
-------------------------------


Την ήττα με 3-0 από την Ουκρανία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην πρεμιέρα για το 16ο διεθνές τουρνουά «Λομπανόφσκι»που διεξάγεται στο Κίεβο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς πδοοσφαιριστές σε ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Μετά την ήττα η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη τη Βουλγαρία για τις θέσεις 3-4. Η Βουλγαρία ηττήθηκε από το Ισραήλ με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Το σημερινό φιλικό έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου και πριν από την έναρξη του πραγματοποιήθηκε τελετουργικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των αποστολών και από τις τέσσερις ομάδες.

Συγκρητικά καλύτερη η παρουσία της Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς τα εύκολα τέρματα που δεχτήκαμε ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη διαμόρφωση του σκορ.

Η Ουκρανία άνοιξε το σκορ στο 29' με τον Liedniev. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (47') οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με αυτογκόλ του Παπαμιχαήλ και τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο δύσκολα για την ομάδα μας μετά από αυτή την άτυχη εξέλιξη. Στο 58ο λεπτό ο Topalov διαμόρφωσε το 3-0.

«Στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα μας είχε περισσότερες δυνάμεις, πιστεύω ότι είχαμε και σαφώς καλύτερη παρουσία. Χάσαμε από μια καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα, όμως τα εύκολα τέρματα που δεχτήκαμε αδικούν την προσπάθεια μας και ασφαλώς και το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό.

Είδαμε αρκετά νέα παιδιά, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Βουλγαρίας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Νίκος Ανδρονίκου.

Κύπρος: Δημητρίου, Παπαμιχαήλ (71' Παναγιώτου), Ματθαίου (65' Νεοφύτου), Κορρέα (75' Μ. Χαραλάμπους), Άδωνη, Καλλής, Σπόλιαριτς, Γερολέμου (46' Αναστασίου), Χατζηπασχάλης (65' Κατσαντώνης), Παντελή (46' Πηλέας), Λουκά (46' Σεργίου)

Η Ουκρανία στον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ.

**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent