Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η συνέχεια των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.
Η Κύπρος μέχρι τώρα έδωσε μόνο ένα παιχνίδι, εναντίον του Γιβραλτάρ τον περασμένο Μάρτιο όπου κερδίσαμε με 1-0.
Πρόσφατα καθορίστηκαν τα γήπεδα αλλά και οι ώρες έναρξης των εκτός έδρας αγώνων του Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας μας με τη Νορβηγία θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο «Marienlyst Stadion», χωρητικότητας 7,987 θέσεων που βρίσκεται στην πόλη Drammen. Θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Κύπρου.
Ο αγώνας μας με την Ολλανδία θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο «Stadion De Vijverberg», χωρητικότητας 12,600 θέσεων που βρίσκεται στην πόλη Doetinchem. Θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Κύπρου.
Ο κύκλος της προετοιμασίας για τους πιο πάνω αγώνες θα αρχίσει στις 2 Σεπτεμβρίου και στις 4 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Νορβηγία.
**Στις 5 Σεπτεμβρίου για τον έβδομο όμιλο θα διεξαχθεί ο αγώνας Πορτογαλία – Γιβραλτάρ.
Γήπεδα και ώρες έναρξης των εκτός έδρας αγώνων με Νορβηγία και Ολλανδία
Τελευταίες Ειδήσεις
Β' Κατηγορία: Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής
Διαιτητές αγώνων Β’ Φάσης Πρωταθλήματος Futsal
Πρωτάθλημα Futsal: Νίκες για ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Αραράτ
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής
Επανασύσταση Εθνικής Ενόπλων και συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις
Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-16 για προπονήσεις
Διαιτητές αγώνα ΕΝ Λατσιών – Ομόνοια Λευκωσίας (13/3)
Εθνική Ανδρών: Διαπιστεύσεις για τους αγώνες με Λευκορωσία, Μολδαβία
Β’ Κατηγορία: Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 9ης αγωνιστικής
Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος (Ομόνοια – Άρης απευθείας από τη Cytavision)






