Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, Μεγάλος Χορηγός Διατροφής

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τις Υπεραγορές Παπαντωνίου στην οικογένεια των χορηγών της. Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μεγάλος Χορηγός Διατροφής του Πρωταθλήματος Cyta και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots. 

Η συμφωνία χορηγίας ανακοινώθηκε το μεσημέρι σε Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και τους Πάμπο Παπαντωνίου, Πρόεδρο των Υπεραγορών Παπαντωνίου, Ανδρέα Παπαντωνίου, Γενικό Διευθυντή και Έλενα Παπαντωνίου, Μάρκετινγκ Μάνατζερ.
 
"Δεν πρόκειται για μια απλή συμφωνία χορηγίας, αλλά για μια σχέση συνεργασίας που ξεκινά για δυο χρόνια και προσβλέπουμε ότι θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, λειτουργώντας προς όφελος και των δύο μερών", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, προσθέτοντας πως "Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου,  θα εργαστούμε υπεύθυνα και σοβαρά για υλοποίηση της συμφωνίας, επιδιώκοντας την υψηλότερη δυνατή αξία στην επένδυση των Υπεραγορών Παπαντωνίου". 

"Η χορηγία μας έχει το σλόγκαν «Η Γεύση της Νίκης». Στόχος μας και όραμά μας είναι μαζί να βγούμε νικητές. Να γευτούμε τις χαρές και τις νίκες μαζί, σε όλο το φάσμα της ζωής μας. Είτε πρόκειται για τη νίκη της αγαπημένης μας ομάδας, είτε πρόκειται για τις προσωπικές ή επαγγελματικές νίκες, ή τις καθημερινές στιγμές στο τραπέζι, με την παρέα, με την οικογένεια, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εμείς, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, είμαστε δίπλα σας σε όλες τις στιγμές" ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πάμπος Παπαντωνίου, Πρόεδρος των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

Αναλυτικά η ομιλία του Προέδρου της ΚΟΠ: 

"Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις υπεραγορές Παπαντωνίου στην οικογένεια των χορηγών της ΚΟΠ.

Η νέα χορηγηματική συμφωνία που ανακοινώνουμε σήμερα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τόσο στο χώρο του αθλητισμού αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα.



Οι υπεραγορές Παπαντωνίου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μεγάλος Χορηγός Διατροφής του Πρωταθλήματος CYTA και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της ΚΟΠ.

Δεν πρόκειται για μια απλή συμφωνία χορηγίας, αλλά για μια σχέση συνεργασίας που ξεκινά για δυο χρόνια και προσβλέπουμε ότι θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, λειτουργώντας προς όφελος και των δύο μερών.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού με την σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και την ποιότητα στα προϊόντα και την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η σωστή διατροφή, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού και είμαστε σίγουροι, πως οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, με τη δική μας συνεργασία, θα καταφέρουν να μεταφέρουν τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές όλων των επιπέδων, από τους επαγγελματίες που αγωνίζονται στην Πρώτη Κατηγορία, μέχρι τα μικρά παιδιά που ζουν τη χαρά του ποδοσφαίρου μέσω των πρωταθλημάτων Grassroots της ΚΟΠ.

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου,  θα εργαστούμε υπεύθυνα και σοβαρά για υλοποίηση της συμφωνίας, επιδιώκοντας την υψηλότερη δυνατή αξία στην επένδυση των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, που εργάστηκαν εντατικά και αποφασιστικά για να καταλήξουν σε αυτή την συμφωνία. Θερμές ευχαριστίες και στην αντίστοιχη ομάδα των Υπεραγορών Παπαντωνίου για τον επαγγελματισμό της και την καλή διάθεση για να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, στην ανακοίνωση της συνεργασίας μας.

Φίλοι συνεργάτες των Υπεραγορών Παπαντωνίου,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μέσω της χορηγίας σας δείχνετε προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Αυτή η εμπιστοσύνη, όταν προέρχεται από μια εταιρεία όπως η δική σας, μας τιμά ιδιαίτερα. Σας διαβεβαιώνω πως η χορηγία σας θα αποβεί προς όφελος του ποδοσφαίρου μας αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα".

Η ομιλία του Πάμπου Παπαντωνίου:

"Αγαπητοί φίλοι,
Βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να ανακοινώσουμε τη συνεργασία των Υπεραγορών Παπαντωνίου με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου θα είναι ο επίσημος χορηγός διατροφής του Κυπριακού Πρωταθλήματος CYTA και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της Ομοσπονδίας.

Η συνεργασία μας αφορά σε ένα βασικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και απαραίτητο συστατικό για καλύτερη Υγεία:  ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.  Με αυτή την χορηγική πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας, στοχεύουμε αφενός να συμβάλουμε έμπρακτα στην στήριξη γενικά του αθλητισμού και ειδικότερα του κυπριακού ποδοσφαίρου που αποτελεί το πιο δημοφιλές άθλημα του τόπου μας. Αφετέρου, θα προσφέρουμε τις γνώσεις μας, τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα μας, τους πόρους μας προκειμένου να ενισχύσουμε το άθλημα αλλά και να προβάλουμε τις αξίες του αθλητισμού και τη σημασία μια υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής. 

Αδιαμφισβήτητα, οι καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι πρωτόγνωρες. Αυτή τη χρονιά κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και να προσαρμοστούμε σε καινούργια δεδομένα. Θεωρώ ότι τα καταφέρνουμε, δεδομένων των συνθηκών, και για αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές. Η συλλογική προσπάθεια, η αλληλοκατανόηση, το ομαδικό πνεύμα και ο σεβασμός στους γύρω μας είναι απαραίτητα συστατικά για να κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες.

Σήμερα πιο πολύ από ποτέ, συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η Υγεία. Υγεία σημαίνει σωστή, υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Στις Υπεραγορές Παπαντωνίου γνωρίζουμε τη ζωτική σημασία που έχει η σωστή διατροφή, αποτελεί έναν από τους πυλώνες της εταιρείας και μέσω αυτής της συνεργασίας επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας και όχι μόνο, να εντάξουν στην καθημερινότητά τους και στη ζωή τους την υγιεινή διατροφή αλλά και την άσκηση.



Το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο αγαπημένα αθλήματα της χώρας μας. Είναι ένα άθλημα που δημιουργεί ισχυρές σχέσεις και δεσμεύσεις μεταξύ των φιλάθλων, δημιουργεί ενθουσιασμό και πάθος, υψηλά ιδεώδη και ιδανικά και αξίες, όπως του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Είναι ένα άθλημα που απαιτεί ομαδική προσπάθεια, συνέπεια, πειθαρχία, σκληρή δουλειά, θυσίες και εμπιστοσύνη, και ως αποτέλεσμα φέρνει χαρά και ενθουσιασμό στους χιλιάδες φιλάθλους που το παρακολουθούν. 

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου στηρίζουν τον αθλητισμό, στηρίζουν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, στηρίζουν το Fair Play, αλλά και τους μικρούς μας αθλητές, τα εκκολαπτόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου, που παλεύουν και κυνηγούν τα όνειρά τους. Δίνουμε τα εφόδια για να συνεχίσουν να το κάνουν και να μπορούν να ονειρεύονται. Η ευγενής άμιλλα, ο συναγωνισμός και η αγάπη για την άθληση συνάδουν με τις αξίες των Υπεραγορών Παπαντωνίου και στηρίζουμε έμπρακτα τις προσπάθειές τους ως Επίσημος Χορηγός Διατροφής.

Στα 33 χρόνια λειτουργίας μας, στις Υπεραγορές Παπαντωνίου, κύριο μέλημά μας και πρωταρχικός μας στόχος ήταν το χτίσιμο ειλικρινούς σχέσης με τους πελάτες μας, σχέσης προτίμησης και εμπιστοσύνης, και με αυτές τις αξίες προχωράμε.

Για εμάς στις Υπεραγορές Παπαντωνίου, ο συνύπαρξη αυτή, η συνεργασία μας με την ΚΟΠ είναι άμεσα συνυφασμένη με τις αξίες και τη φιλοσοφία μας και μας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Η χορηγία μας έχει το σλόγκαν «Η Γεύση της Νίκης». Στόχος μας και όραμά μας είναι μαζί να βγούμε νικητές. Να γευτούμε τις χαρές και τις νίκες μαζί, σε όλο το φάσμα της ζωής μας. Είτε πρόκειται για τη νίκη της αγαπημένης μας ομάδας, είτε πρόκειται για τις προσωπικές ή επαγγελματικές νίκες, ή τις καθημερινές στιγμές στο τραπέζι, με την παρέα, με την οικογένεια, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εμείς, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, είμαστε δίπλα σας σε όλες τις στιγμές.

Με αυτή τη συνεργασία θα επιχειρήσουμε να προβάλουμε και να μεταδώσουμε τη σημασία της υγιεινής διατροφής, της σωματικής άσκησης, του αθλητισμού, του υγιούς ανταγωνισμού και της ομαδικότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της χορηγίας, θα δώσουμε ουσιαστικό περιεχόμενο και ρόλο στον τίτλο «Χορηγός Διατροφής».

Τόσο με την επικοινωνία που θα πραγματοποιήσουμε στα ΜΜΕ, αλλά και με τις ποικίλες πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε οι οποίες στοχεύουν να προωθήσουν τις αξίες της σωστής διατροφής.  Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες πάντα με τη βοήθεια των ειδικών και παράλληλα, θα προβούμε σε ενέργειες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα προκειμένου να αναδείξουμε τα ιδεώδη του αθλητισμού.  Θα απευθυνθούμε σε μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας, τόσο σε οικογένειες και μικρά παιδιά, σε μητέρες, σε αθλητές, νεαρούς και μη, με ειδικά σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, συνεργασίες με διατροφολόγους, γιατρούς, και ειδικούς από το χώρο του αθλητισμού και της διατροφολογίας, αλλά και με φιλανθρωπικές δράσεις προς όφελος των συνανθρώπων μας.

Μπορεί ΚΟΠ και Παπαντωνίου, να είμαστε δυο οργανισμοί που δραστηριοποιούμαστε σε εντελώς διαφορετικά πεδία, αλλά μας ενώνουν πολλά και έχουμε τις ίδιες κοινωνικές ευαισθησίες. Είμαστε ο επίσημος Χορηγός Διατροφής του Κυπριακού Πρωταθλήματος CYTA και όλων των Πρωταθλημάτων Grassroots της Ομοσπονδίας και ευελπιστούμε ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε και να παροτρύνουμε όλους μας να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες προκειμένου να κάνουμε τη ζωή μας πιο ποιοτική.

Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε δυνατά για τα επόμενα δύο χρόνια και θα βγούμε νικητές. Γιατί όταν είμαστε μαζί «Η Γεύση της Νίκης» είναι πιο γλυκιά.!"
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent