60 χρόνια Κύπελλο Coca - Cola

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021
Η Coca - Cola συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια χορηγίας της διοργάνωσης του Κυπέλλου. Η πρώτη συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ ΚΟΠ και Coca - Cola την ποδοσφαιρική περίοδο 1961-1962 και μάλιστα, στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Coca - Cola το 1962, τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού. 

"Ο τελικός κυπέλλου Coca - Cola έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου μας. Ο φετινός τελικός σηματοδοτεί μία μέρα αισιοδοξίας αφού θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων. Θέλω να συγχαρώ την Ανόρθωση και τον Ολυμπιακό για την παρουσία τους στον τελικό και να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και την ΚΟΠ για την άψογη διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλους" ήταν το μήνυμα που έστειλε εκ μέρους της χορηγού εταιρείας ο Ανδρέας Χριστοφή. 

Παρόντες  στη συνέντευξη τύπου ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης. 

"Αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε στον τελικό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Περάσαμε δύσκολη περίοδο χωρίς κόσμο και ελπίζω ο τελικός να είναι το ξεκίνημα για να ζήσουμε παλιές καλές στιγμές. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στον Ολυμπιακό, όμως είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μου θα παρουσιαστεί σοβαρή και θα πετύχει τον στόχο της", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χαμπουλλάς. 

"Θέλουμε το Κύπελλο, αλλά, με την Ανόρθωση αλλά και όλους τους υπόλοιπους, αντίπαλοι είμαστε μόνο στο γήπεδο" δήλωσε ο κ. Τορναρίτης, για να προσθέσει:

"Νιώθω περήφανος και ενθουσιασμένος που μετά από 30 χρόνια ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό. Ως ομάδα περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος και λόγω του κορωνοϊου. Φτιάξαμε μια ομάδα από το μηδέν και ελπίζω να είμαστε εμείς οι κυπελλούχοι".

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent