Η συνέντευξη του Τιμούρ Κετσπάγια στο πρόγραμμα αγώνα του τελικού Κυπέλλου

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021
Όλες οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις τίτλων της Ανόρθωσης από το 2003 και μετά, έχουν ένα κοινό παρονομαστή: Τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είτε ως προπονητής, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε και με τους δύο ρόλους ταυτόχρονα, ο Τιμούρ έχει βάλει την σφραγίδα του στις επιτυχίες της Ανόρθωσης με τις κατακτήσεις τίτλων Πρωταθλήματος (το 2005 και το 2008) και Κυπέλλου (το 2003 και το 2007).

Φέτος, στη δεύτερη του θητεία ως προπονητής της ομάδας, ο Τιμούρ Κετσπάγια φιλοδοξεί πως η χρονιά θα κλείσει με την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, αυτού του Κυπέλλου Coca – Cola.

Διαβάστε τη συνέντευξη του προπονητή της Ανόρθωσης  στο πρόγραμμα αγώνα που ετοίμασε η ΚΟΠ για τον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola.

-Κύριε Κετσπάγια, ποια τα συναισθήματα σας για την παρουσία της ομάδας σας στον τελικό του Κυπέλλου?
«Είναι κάτι που το ζήσαμε πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη μας φορά σε τέτοια στιγμή και κάθε φορά που φτάνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τα συναισθήματα δεν αλλάζουν, πάντα νιώθεις το ίδιο. Θέληση για να πάρεις τον τίτλο και εμείς, έχουμε μεγάλη θέληση για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

-Είχατε συμμετοχή, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής στις τελευταίες κατακτήσεις τίτλων από την Ανόρθωση. Αυτό σας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη ενόψει του τελικού;
«Πάντα υπάρχει ευθύνη είτε το έχεις ξανακάνει είτε όχι. Σε έναν τελικό συμμετέχεις μόνο για να κερδίσεις και αυτός είναι ο στόχος μας και στο φετινό τελικό».

- Είναι ο 5ος σας τελικός Κυπέλλου με την Ανόρθωση (1994, 2003, 2007, 2008). Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση σας από τους τελικούς αυτούς;
«Πάντα η πιο έντονη ανάμνηση είναι η αμέσως επόμενη. Αυτή που θα έρθει και την περιμένουμε είναι στις 15 Μαΐου!».

- Ποια είναι η άποψη σας για την ομάδα του Ολυμπιακού με την οποία θα παίξετε στον τελικό;
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου γιατί το αξίζει. Για να φτάσεις να παίξεις σε έναν τελικό πρέπει να έχεις καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός το απέδειξε όλη τη χρονιά φέτος».

-Ποια είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το νικητή σε τέτοιες αναμετρήσεις;
«Το Κύπελλο θα το κατακτήσει όποιος καταφέρει να σκοράρει περισσότερες φορές από τον αντίπαλο. Καμιά φορά είναι τόσο απλό».

-Είναι ένας τελικός με μοιρασμένες πιθανότητες για κατάκτηση του Κυπέλλου; Θεωρείται πως κάποια από τις δύο ομάδες είναι φαβορί;
«Σε ένα τελικό Κυπέλλου, δεν υπάρχει φαβορί. Μετρά το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη του μέρα. Η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη της μέρα, είναι αυτή που θα κατακτήσει το Κύπελλο».

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent