Οι κληρώσεις του 3ου προκριματικού των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021
Στη Νιόν της Ελβετίας βρίσκεται στραμμένη σήμερα η προσοχή των ομάδων μας που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της UEFA.

Σήμερα, θα γίνουν οι κληρώσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions και του Europa League καθώς και του Conference League.

Στις 13:00, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Η Ομόνοια Λευκωσίας, , με την προϋπόθεση ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Λέγκια Βαρσοβίας - Φλόρα Ταλίν Εσθονίας. 

Οι αγώνες τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνουν στις 3/4 και 10 Αυγούστου. Η Ομόνοια θα είναι γηπεδουχος στον πρώτο αγώνα.

Στις 14:00 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του αγώνα Ραπίντ Βιέννης - Σπάρτα Πράγας. Η Ανόρθωση θα είναι φιλοξενούμενη στον πρώτο αγώνα.

Σε περίπτωση που η Ομόνοια αποκλειστεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τη χαμένη ομάδα από το ζευγάρι Λέγκια Βαρσοβίας - Φλόρα Ταλίν Εσθονίας.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνουν στις 5 και 12 Αυγούστου. 

Στο Europa Conference League, η ΑΕΛ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βλάζνια Αλβανίας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Καραμπάκ Αζερμπαϊτζάν - Άστοντ Ισραήλ. Στην Κύπρο θα γίνει ο πρώτος αγώνας. 

Ο Απόλλων, αν αποκλείσει τη Ζίλινα Σλοβακίας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Χάιντουκ Σπλιτ Κροατίας - Τομπόλ Καζακστάν. Στην Κύπρο θα γίνει ο επαναληπτικός.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League  θα γίνουν στις 5 και 12 Αυγούστου. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent