ΚΟΠ και Χαραλαμπίδης Κρίστης ενώνουν δυνάμεις προς όφελος των παιδιών

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς «Συμμετοχή», της  Χαραλαμπίδης Κρίστης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται προς όφελος των παιδιών.

Η συνεργασία αφορά στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots MIKEL και παρουσιάστηκε  σε Συνέντευξη Τύπου την  Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ως στρατηγικός συνεργάτης της ΚΟΠ στις διοργανώσεις των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots, έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια της Ομοσπονδίας για παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών στα μικρά παιδιά που ζουν την χαρά του ποδοσφαίρου, μέσω των Παιδικών πρωταθλημάτων.

Στη Συνέντευξη Τύπου, την ΚΟΠ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς και την Χαραλαμπίδης Κρίστης ο CEO της εταιρείας, Μάριος Κωνσταντίνου.

Στη χαιρετισμό του, ο κ. Μυλωνάς μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μαζί με την Χαραλαμπίδης Κρίστης, τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία,  μας ενώνουν κοινές αρχές και αξίες τις οποίες, μέσω της συνεργασίας μας, θα μεταφέρουμε στα μικρά παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά και στους γονείς τους.

Τέτοιες συνεργασίες όπως αυτή που ανακοινώνουμε σήμερα με την Χαραλαμπίδης Κρίστης, διευκολύνουν το έργο μας, βοηθώντας μας να ανταποκριθούμε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των διοργανώσεων μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και να είστε βέβαιοι πως το όφελος από τη μεταξύ μας συνεργασία θα είναι αμοιβαίο»


Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που είμαστε σήμερα, εδώ, όλοι μαζί, για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας, για ένα πρωτάθλημα συμμετοχής στο «ευ ζην» και στο «ευ αγωνίζεσθε.  Για μας, στην οικογένεια της Χαραλαμπίδης Κρίστης, η συμμετοχή στο δρόμο για τον καλύτερο μας εαυτό ακουμπά κι εκφράζει απόλυτα την εταιρική μας φιλοσοφία. Όραμα, αλλά και δέσμευσή μας, μέσω του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή» της εταιρίας μας, είναι να στηρίζουμε τις δεξιότητες, τις δυνατότητες, το ταλέντο των παιδιών μας και να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, για να τις αναπτύσσουν, να τις αναδεικνύουν, να τις εξελίσσουν.

διαίτερα σε ένα χώρο όπως ο αθλητισμός που όσο πιο νωρίς ξεκινά η ενασχόλησή μας με αυτόν, τόσο πιο πολύτιμη, δυνατή και πιο ουσιαστική είναι η ανταπόδοση τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας, που θα αγωνιστούν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, συνδυάζοντας την άσκηση με τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, καλή επιτυχία! Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές, σε όλους που συμμετέχουν σε αυτή τη διαχρονικά σημαντική διοργάνωση, καλή επιτυχία και καλό πρωτάθλημα»!


Τα Πρωταθλήματα Grassroots MIKEL της ΚΟΠ αποτελούν τη μεγαλύτερη διοργάνωσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, από πλευράς μαζικότητας συμμετοχής.

Εκατοντάδες παιδιά από 5 μέχρι 14 ετών και εκατοντάδες ομάδες συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα και παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο το αγαπημένο τους άθλημα, με  τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η ΚΟΠ επωμίζεται το κόστος των γηπέδων, της παρουσίας νοσηλευτών σε όλα τα γήπεδα και τη διαιτησία καθώς και οποιοδήποτε άλλο κόστος προκύψει.

Τα Παιδικά Πρωταθλήματα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 θα αρχίσουν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και έχουν δηλώσει συμμετοχή 868 ομάδες από όλη την Κύπρο. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent