Τα ζευγάρια της κλήρωσης της β' φάσης

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων της β' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α' & Β' Κατηγορίας περιόδου 2021 - 2022.

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε από τον εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νίκο Νικολάου, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, ενώ τη χορηγό εταιρεία Coca - Cola εκπροσώπησε η Dairy Brand Manager Κυριακή Μακρομάλλη.

«Όπως γνωρίζετε η χορηγία της Coca - Cola στο Κύπελλο Κύπρου ξεκίνησε το 1962 και είναι πιθανότητα η μακροβιότερη χορηγία στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού.

Για τον λόγο αυτό, η φετινή διοργάνωση έχει για εμάς ακόμα μεγαλύτερη σημασία και προετοιμάζουμε μια σειρά από ενέργειες προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί με τον φίλαθλο κόσμο, αυτές τις έξι δεκαετίες συμπόρευσης με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σαν Coca - Cola είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε και αναδεικνύουμε ένα θεσμό ο οποίος δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα στους φιλάθλους και δίνει την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να γευτούν τη χαρά της νίκης και να ζήσουν τη μαγεία της γιορτής. Διότι για εμάς στην Coca - Cola το ποδόσφαιρο είναι πρώτα από όλα γιορτή.

Εύχομαι καλή επιτυχία και στις 16 ομάδες που λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση και με την ευκαιρία των γιορτών Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η Κυριακή Μακρομάλλη.

Τα οκτώ ζευγάρια
Οι αγώνες της δεύτερης φάσης είναι διπλοί και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12, 19, 26 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου 2022. Πέραν της Τετάρτης, αγώνες μπορεί να οριστούν Τρίτη και Πέμπτη.

Συνοπτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης:

Ερμής Αραδίππου - ΕΝ Παραλιμνίου
Απόλλωνας - ΑΕΛ
Πάφος FC - Ανόρθωση
Ονήσιλος Σωτήρας - Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός
ΠΟ Ξυλοτύμπου - Ομόνοια Λευκωσίας
Εθνικός Άχνας - Δόξα Κατωκοπιάς
ΑΕΚ - ΠΑΕΕΚ

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent