Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. 

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής ANDERSON DO NASCIMENTO θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάς Λυμπιών ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΗΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας MATIAS FABER CHEVALIER θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου JAILSON DE LIMA ARAUJO θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΙΗΚΚΗΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Χλώρακας HAMED KARAMOKO DRAME και IVAN MARKOTA θα εκτίσουν την ποινή τους στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Δερύνειας EJIKE OKOH και ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ θα εκτίσουν την ποινή τους στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΗΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΥ θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ZEST OWUSU BANAHENE θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άσσιας ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΓΕΡΟΛΕΜΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ και NUNO MIGUEL DE ALMEIDA COSTA LOPES θα εκτίσουν την ποινή τους στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου STEFAN PANIC θα εκτίσει την ποινή του στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς ROMARIO BALDE θα εκτίσει την ποινή του στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ DAVOR ZDRAVKOVSKI και LORENZO RIERA ORTEGA θα εκτίσουν την ποινή τους στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας MIKKEL MORGENSTAR PALSSON DISKERUD θα εκτίσει την ποινή του στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent