Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Το κείμενο ανανεώνεται.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ISSAM CHEBAKE θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Αχυρώνα Λιοπετρίου Θεόδουλος Θεοδούλου θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας ABDELAYE DIAKITE θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ Ανδρέας Αντωνίου θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας EDIN SEHIC θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας  IVAN ALEKSEEV θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Κυριάκος Κυριάκου θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ Λύσης Αντώνιος Ράνος και Άντυς Ανδρέας Νικολάου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ολυμπιάς Λυμπιών Παναγιώτης Παπαπερικλέους και  ALADJE N'DJAI θα εκτίσουν την ποινή τους στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Χέντρη Μπεϊτς Ανδρέου θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Αντώνης Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Μιχάλης Κοκότσης θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης  Αλέξανδρος Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent