Τα ζευγάρια της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022
Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση: 

Νικητής αγώνα ΑΕΛ - Απόλλων με Ομόνοια Λευκωσίας
ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση
Εθνικός Άχνας - ΕΝ Παραλιμνίου
Νικητής αγώνα ΠΑΕΕΚ - ΑΕΚ με Ονήσιλο Σωτήρας

Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά που εξήγησε τα διαδικαστικά του Κυπέλλου, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν την ερχόμενη εβδομάδα. 

Τη χορηγό εταιρεία εκπροσώπησε η Κάλια Πατσιά. Φέτος, είναι ιδιαίτερη χρονιά γιατί συμπληρώνονται 60 χρόνια χορηγίας της Coca - Cola στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Για το σκοπό αυτό, έχει ετοιμαστεί και επετειακό λογότυπο που παρουσιάστηκε στην κλήρωση. 


Αναλυτικά ο χαιρετισμός της κ. Πατσιά:

«Εκ μέρους της Coca-Cola, θα ήθελα να σας καλωσορίσω με τη σειρά μου, στην κλήρωση της προημιτελικής φάση του Κυπέλλου Coca-Cola και σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, γιατί γιορτάζουμε φέτος 60 χρόνια μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο, 60 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, 60 χρόνια αξέχαστων αγώνων και μοναδικών στιγμών του Κυπέλλου Coca-Cola. Τιμάμε την ιδιαίτερη αυτή χρονιά, με τη δημιουργία ενός επετειακού λογότυπο.

Η συνεργασία αυτή, μεταξύ της Coca-Cola Κύπρου και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, είναι η μακροβιότερη στην Ευρώπη! Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλες τις ομάδες, μικρές και μεγάλες που αγκαλιάζουν τον θεσμό κάθε χρόνο, και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Μετρώντας έξι δεκαετίες ενεργής συμμετοχής στα γήπεδα, η Coca-Cola  συνέδεσε το όνομά της και στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο, το κυπριακό ποδόσφαιρο αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Συνεχίζουμε με μεγάλη περηφάνια, αλλά και επιπλέον ευθύνη, για να διαφυλάξουμε όλοι μας, τις αξίες και τα θετικά μηνύματα που προωθεί το άθλημα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας. Γιορτάζουμε με κάθε ομάδα, με κάθε φίλαθλο, με κοινό παρονομαστή το κόκκινο χρώμα του αγαπημένου μας αναψυκτικού, ίσως το μόνο χρώμα σε κάθε γήπεδο που νιώθουν όλοι δικό τους!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!»


 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent