Η ΚΟΠ καλύπτει το κόστος ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστριών

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της για στήριξη και ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου, έχει προχωρήσει σε συμφωνία με το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ προκειμένου να καλύψει το κόστος των ιατρικών εξετάσεων για υπέρηχο καρδιάς και ηλεκτροκαρδιογράφημα των ποδοσφαιριστριών των ομάδων που συμμετέχουν στο Γυναικείο Πρωτάθλημα.
 
Η διεξαγωγή των πιο πάνω ιατρικών εξετάσεων είναι υποχρεωτικές για όλες τις ομάδες αφού εμπίπτουν στον έλεγχο των κριτηρίων UEFA.

Η ενέργει αυτή, αποτελεί μια μικρή ένδειξη της στρατηγικής απόφασης της ΚΟΠ για επιπλέον οικονομική ενίσχυση των ομάδων του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Δικαίωμα στις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις έχουν όλες οι ποδοσφαιρίστριες που είναι εγγεγραμμένες στα Σωματεία Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Με την ευκαιρία αυτή, σημειώνουμε πως η στήριξη της ΚΟΠ προς το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι διαχρονική και ουσιαστική.

Το ύψος των κονδυλίων που δαπανούνται τόσο για τις διοργανώσεις Γυναικείου Ποδοσφαίρου όσο και για τις Γυναικείες Εθνικές ομάδες, είναι πολύ μεγαλύτερο από τις επιχορηγήσεις που λαμβάνει η Ομοσπονδία από την UEFA και τη FIFA για το Γυναικείο ποδόσφαιρο.


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, έχοντας την πεποίθηση ότι με υπομονή, επιμονή και μεθοδική δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους θα έρθουν στο μέλλον τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent