ΑΕΚ - Εθνικός, Ανόρθωση - Ομόνοια στην ημιτελική φάση

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022
Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola. 

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε από τον Γιώργο Φαντάρο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά, ενώ τη χορηγό εταιρεία Coca - Cola εκπροσώπησε η Εκπρόσωπος Τύπου Κάλια Πατσιά.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης:

ΑΕΚ - Εθνικός Άχνας
Ανόρθωση - Ομόνοια

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 26 Απριλίου και οι επαναληπτικοί αγώνες την Τετάρτη 4  Μαΐου.

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 25  Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Μιλώντας πριν την κλήρωση, ο κ. Φαντάρος στάθηκε στη χορηγική συνεργασία της ΚΟΠ με την Coca - Cola που συμπληρώνει 60 χρόνια. 

"Συγχαίρω τις τέσσερις ομάδες που έχουν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και εύχομαι να χαρούμε τέσσερις αγώνες με θέαμα και αθλητοπρέπεια και στο τέλος, οι δύο καλύτερες να προκριθούν στον τελικό. Φέτος, είναι μια σημαδιακή χρονιά για τη διοργάνωση του Κυπέλλου αφού, συμπληρώνονται 60 χρόνια από τότε που στηρίζει το θεσμό η Coca – Cola. Από το 1962, ΚΟΠ και Coca – Cola πορεύονται μαζί σε αυτή τη διοργάνωση με το όφελος να είναι αμοιβαίο.
Ευχαριστούμε την Coca – Cola για την στήριξη και είμαι σίγουρος πως αυτή η πολυετής συνεργασία, θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φαντάρος.

Από την πλευρά της, η Εκπρόσωπος Τύπου της Coca - Cola Κάλια Πατσιά, δήλωσε:

"Στην Coca-Cola, γιορτάζουμε με μεγάλη περηφάνια τα 60 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου, προβάλλοντας πάντα τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου, με μηνύματα που αφορούν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα. Ως χορηγός, νιώθουμε μεγάλη ευθύνη, στο να συμβάλουμε στη διαφύλαξη των αξιών και των θετικών μηνυμάτων που προωθεί το άθλημα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας. Η διαχρονική σχέση μας με το ποδόσφαιρο ταυτίστηκε με τις χαρές, τους πανηγυρισμούς, τις συγκινήσεις και την αγωνία των τόσων φιλάθλων που πέρασαν και περνούν από τα Κυπριακά γήπεδα.  
Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι όλα τα νέα του Κυπέλλου μπορείτε να τα βρείτε και στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.cfacup.com.cy.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες και Καλό Πάσχα σε όλους"!
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent