Φίλιππος Φιλίππου: «Υπάρχει και ταλέντο και πολύ καλή προοπτική»

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα από την αποστολή της Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 στη Βόρεια Μακεδονία για τους πρώτους εκτός έδρας φιλικούς της αγώνες.

Η ομάδα μας και στους δύο αγώνες της είχε θετική παρουσία και πέραν από τις σημαντικές εμπειρίες που κέρδισαν οι νεαροί διεθνείς μας, κατάφεραν να πανηγυρίσουν και την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους με σκορ 3-1.

«Μέσα από τέτοια παιχνίδια το κέρδος είναι πολύπλευρο και κάθε διεθνής εμπειρία σημαντική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα παιδιά σε δύο παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας και με ικανοποίησε απόλυτα η αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο φιλικό.

Κερδίσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με δύο χρόνια συγκρότησης και το δείγμα από τον απολογισμό της αποστολής είναι ιδιαίτερα θετικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής Φίλιππος Φιλίππου καθοδήγησε για πρώτη φορά την ομάδα.

Ο προπονητής της Εθνικής μας καθορίζει και τη βασική προτεραιότητα τονίζοντας:

«Υπάρχει και ταλέντο και πολύ καλή προοπτική. Αυτή είναι ξεκάθαρη διαπίστωση και συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να μπορέσουμε να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές με σωστά εφόδια στην Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί η παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών που ηλικιακά μπορούν να κληθούν στην ομάδα και η πόρτα της Εθνικής μας θα είναι πάντα ανοικτή για κάθε ταλαντούχο ποδοσφαιριστή».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent