Προπόνηση στο Βόλο

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022
Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές. 

Η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στην Ελλάδα από μεσημέρι της Τρίτης και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που θα φιλοξενήσει την Πέμπτη τον αγώνα Ελλάδας - Κύπρου για το Nations League. Θα προηγηθεί στις 17:30 η συνέντευξη τύπου του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκου Κωστένογλου. 

Ο αγώνας Ελλάδας - Κύπρου είναι για την 3η αγωνιστική του Β' ομίλου της Γ' Κατηγορίας του Nations League. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. 

Στη βαθμολογία του ομίλου προηγείται η Ελλάδα με 6 βαθμούς, ακολουθεί το Κόσοβο με 3 ενώ Β. Ιρλανδία και Κύπρος έχουν από 1 βαθμό. 

Στην αποστολή της ομάδας μας στην Ελλάδα βρίσκονται οι ακόλουθοι 26 ποδοσφαιριστές:

Ιωακείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Χριστοδούλου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Μιχάλης Ιωάννου, Παύλος Κορρέα, Ματία Σπόλιαριτς, Γιάννης Σατσιάς, Αντρέας Παναγιώτου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Κυριάκου,  Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Φώτιος Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Πιέρος Σωτηρίου, Μαρίνος Τζιωνή,  Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαΐφης και Γρηγόρης Κάστανος.
 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent