Αντίπαλοι και πιθανοί αντίπαλοι των ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Η Ομόνοια Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει την Γκεντ Βελγίου στα play-offs του Europa League. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League και η χαμένη, στους ομίλους του Conference League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Βέλγιο στις 18 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 25 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Απόλλων Λεμεσού – Μακάμπι Χάιφα θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Champions League τη νικήτρια του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ Αρμενίας. Η ηττημένη ομάδα θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Europa League τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Ολυμπιακός Πειραιώς – Σλόβαν Μπρατισλάβας Σλοβακίας.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΕΚ Λάρνακας – Παρτιζάν Βελιγραδίου θα αγωνιστεί με την Dnipro-1  Ουκρανίας στα play-offs του Europa League. Η ηττημένη ομάδα θα συνεχίσει στα play-offs του Conference League και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Λέφσκι Σόφιας - Σπάρτανς Μάλτας.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ -  Kyzylzhar Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference Leauge τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Σέπσι (Ρουμανία) - Ντζουγκάρντενς (Σουηδία). 


 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent